معرفی کتاب یادداشت هایی درباره ی سیاره ای ناآرام اثر مت هیگ مترجم گیتا گرکانی

یادداشت هایی درباره ی سیاره ای ناآرام

مت هیگ و 1 نفر دیگر
4.0

1398/8/6

دنیا ذهن های ما را به بازی گرفته است. آمار تنش و اضطراب رو به افزایش است. سیاره ای سریع و نا آرام زندگی های سریع و نا آرام خلق میکند. ما بیشتر از همیشه با هم مرتبط هستیم، با این حال بیشتر از همیشه احساس تنهایی میکنیم و تشویق میشویم برای همه چیز، از سیاست های گرفته تا شاخص توده ی بدنی مان، نگران باشیم.چطور می توانیم در سیاره ای که ما را دیوانه میکند عاقل بمانیم؟چطور در عصر فناوری انسان بمانیم؟چطور وقتی به مضطرب بودن تشویق میشویم خوشحال بمانیم؟مت هیپ، نویسنده ی سرشناس انگلیسی، در یادداشت هایی درباره سیاره ای نا آرام به این پرسش ها پاسخ می دهد. کتاب های مت هیگ به بیش از چهل زبان ترجمه شده اند و همواره در لیست پر فروش ترین های بین المللی قرار دارند.

پست‌های مرتبط به یادداشت هایی درباره ی سیاره ای ناآرام

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

مت هیگ تو این کتاب با زبونی خیلی ساده و بی ادا از اضطراب،افسردگی،نا امیدی و خیلی چیزهای دیگه حرف میزنه و تجربه های خودش هم در این موارد در اختیارمون می‌زاره تا با مخاطب احساس همدلی داشته باشه و حین خوندن کتاب احساس بدی نسبت به خودش بابت چیزایی که تجربه کرده نداشته باشه‌؛همچنین درباره تاثیراتی که تکنولوژی و زندگی مدرن روی انسان ها گزاشته صحبت می‌کنه و با بیان فکت های علمی و منطقی مارو از تاثیراتشون آگاه تر می‌کنه که البته راهکار هایی هم در این خصوص ارائه میده که بتونیم از اونها استفاده کنیم.
چیزی که خیلی برام دلگرم کننده و تاثیرگذار بود شجاعت مت هیگ تو برهنه کردن ذهنشه. نمی ترسه از اینکه بگه شکست خورده،ترسیده،نقص های زیادی داره و بریده اما دوباره بلند شده و صادقانه و بی پرده درباره همه چیز صحبت میکنه،برعکس خیلی از آدم ها که میترسن شکست ها و عیب و نقص ها و مشکلاتشون رو با کسی مطرح کنن.
اگه دنبال کتابی هستین که همدلانه حرف بزنه، نه از بالا، بلکه از کنار این کتاب برای شما انتخاب درستیه.