مالکولم گلدول و 2 نفر دیگر
4.0

1397/6/31

غیر معمولی ها به نوعی از نقطه مشترک بیتل ها و بیل گیتس ، موفقیت مثال زدنی، مردمان آسیای جنوب شرقی در ریاضیات، چرایی درخشش ستاره های ورزشی، علل یکسان بودن سابقه ی کاری وکلای نامدار نیویورک می گوید. از چیزهایی که درباره افراد باهوش نشنیده ایم.
و آن ها را در بستر نسل، خانواده، فرهنگ وطبقه اجتماعی واکاوی می کند. زندگی غیر معمولی ها- کسانی که موفقیت هایشان در چارچوب تجارب عادی نمی گنجئ- از منطقی غریب پیروی می کند که ملکم گلدول آن را در کتاب غیر معمولی ها به شکلی جالب توجه تشریح می کند.
نویسنده در کتاب نقطه واگشت روش فهم ما از جهان را تغییر داد. در کتاب نیم نگاه، قدرت تفکر بدون تفکر، شیوه اندیشیدن ما درباره تفکر را تغییر داد و در کتاب غیر معمولی ها شیوه فهم ما از موقعیت را دگرگون می سازد.

یادداشت ها

بعضی جاهاش خیلی تکراری و خسته کننده بود در حدی که می شد با سرعت از روشون گذر کرد. اگر بتونید بخش های تکراری رو با تندخوانی رد بشید احتمالا از کتاب لذت می برید. اگر نه، براتون کاملا حوصله سر بر و خسته کننده میشه.
کتابی نبود که عاشقش بشم. کتابی هم نیست که از خواندنش پشیمون باشم.

در نهایت، همه مون می دونیم که افراد موفق علاوه بر تلاش، شانس هم داشتند. فرهنگ، سال تولد، محل زندگی و کلی چیز دیگه هم بر موفقیتشون اثر داشته اما خب که چی؟ به هر حال اون ها موفق هستند و خیلی های دیگه نه. اون ها این بخت رو داشتند و دیگران نه.
ما نمی تونیم کاری کنیم جز این که به تلاشمون تکیه کنیم و سعی کنیم اگر شانسی پیش رومون قرار گرفت، بهش لگد نزنیم.
این کتاب هم خوبه برای این که فکر نکنیم فقط با تلاش میشه به هر چیزی می خوایم برسیم. یه جورایی بیشتر از این که مفید باشه، دلداریه.

چکیده‌ی کتاب:
حالا عیبی نداره اگر هیچی نیستی. فعلا تلاشت رو بکن. شاید تو هم شانس آوردی و یه چیزی شدی. :)

علی

1402/3/21