معرفی کتاب در جست و جوی خدا اثر کلر ژوبرت در جست و جوی خدا کلر ژوبرت و 1 نفر دیگر 4.1 17 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 22 خواهم خواند 34 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643911638 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1394/6/11 توضیحات کتاب در جست و جوی خدا، نویسنده کلر ژوبرت. والدین پیشنهاد دادهاند لیستهای مرتبط به در جست و جوی خدا tarannom ghazanfari 1403/12/8 کتاب هایی برای خواهر کوچکم 55 کتاب کتاب هایی که برای خواهر کوچک ۱۰ سالهام خواندم. 0 1 حانیه وحیدزاده 1402/11/8 معرفی برخی از آثار کلر ژوبرت 49 کتاب کلر ژوبرت (Claire Jobert) نویسنده و تصویرگر، در ماه مه 1961 در پاریس به دنیا آمد. وی در یک خانواده مسیحی بزرگ شد. او در نوزده سالگی به اسلام گروید و هنگام ازدواج به ایران مهاجرت کرد. کلر ژوبرت دارای مدرک لیسانس در علوم آموزشی است. او خودش داستان هایش را تصویر می کشد. با نگاهی گذرا به آثار او، می توانید به راحتی مشغله های او را با موضوعاتی چون ایمان و دین، هویت، روابط کودکان با محیط اطراف خود و غیره درک کنید. بیشتر آثار این نویسنده برای کودکان در سنین ابتدایی است. در این لیست کتاب هایی که از ایشان خوانده ام می گذارم. تا شما هم با آثار این نویسنده توانا بیشتر آشنا بشوید 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه نجار 1400/10/22 معرفی خداوند متعال به کودکان دشوار است ، این کتاب داستان زیبایی برای شناخت خدا به کودکان است . موشکا ، سنجاب کوچولو ، که به دنبال خدا میگردد ، در جست و جویش به صفات الهی پی میبرد ، بزرگترین ، زیباترین ، قوی ترین و نورانی ترین موجود عالم . و در نهایت متوجه میشود گرچه خدا نادیدنی ست اما آثار و صفات او در همه جا جاریست . کتاب مناسب گروه سنی ب و ج است 0 1 ᴍᴏʜᴀᴍᴍᴀᴅꜱᴀʟᴍᴀɴɪᴀꜱʟ 1401/8/30 این کتاب یکی از کتاب های کودکی ام بود 0 4 معصومه توکلی 1402/1/30 کوه و پروانه و خرس و خورشید خدا و اسماء و صفاتش را میشناسند اما سنجابکوچولو نه! چرا؟ تکنیک تصویرگری خانم ژوبرت در این اثر با اغلب آثارش متفاوت -و به زعم بنده- زیباتر است. خلوتتر، با موتیفهای تکرارشوندهٔ کمتر و با رنگهای - در عین شاد و پخته بودن- ملیحتر. با این همه عدم تناسب متن و تصویر -از نظر حجم- میتواند برای مخاطب خردسال آزاردهنده باشد. و از طرفی، بعید میدانم کودک دبستانی خودش را مخاطب این اثر بداند و سراغش برود. 0 0 ماه نگار 1402/12/28 دربارهی سنجابی که میخواست خدا را پیدا کند!🐿 داستان زیبا و لطیفی که صفات خدا را به شیوهی داستانی برای بجه ها گفته بود🌱 0 0 الهی 1403/5/31 سنجاب کوچولویی که در جستوجوی خداست ، به نظرم بیانش برای درک بهتر بچه ها از خدا عالی بود . 0 0 مریم علویان 1403/6/20 مثل باقی کتاب های خانم ژوبرت، لطیف، محترم و جالب بود. البته به نظرم عبارات در مفهوم صاحب پیچیدگی فراوان هستند که اگرچه از درک کودک خارج نیست، درکش چندان ساده هم نیست. 0 0 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/4 راستش رو بخواین من همین الان یادم اومد که این داستان توی کتاب فارسی چهارمم بود و تصمیم گرفتم ثبتش کنم(: سنجاب قصه که اسمش رو یادم نیست می بینه که پیرزن همسایه خدا رو صدا میزنه و یه تصمیم می گیره... 0 3 طوبی 1402/5/10 چطور میتونم کتاب رو از موبایل بخونم؟ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0