تاریخ اساطیری ایران عمومیتاریخ اسطوره تاریخ اساطیری ایران ژاله آموزگار 4.2 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر سازمان سمت شابک 9789645308337 تعداد صفحات 119 تاریخ انتشار 1398/7/16 توضیحات کتاب تاریخ اساطیری ایران، نویسنده ژاله آموزگار. تاریخ ایران کتاب مصور اسطوره ها و افسانه ها ادبیات واقع گرایانه ادبیات ایران یادداشتها محبوبترین جدید ترین راضیه بابایی 1402/11/24 تاریخ اساطیری ایران یک منبع دست اول از گذشتهی ما ایرانیان است.کتابی مرجع برای کسانی که می خواهند،دربارهی تاریخ ۱۲ هزار سالهی ایرانیان و باورهای آنها در مورد دیو و خدایان و شاهان و ..اعتقادات دین زردشت و شاهنامه بدانند . کتابی برای کسانی که قصد دست به قلم شدن دارند زیرا باید ابتدا آنچه خود داریم به طور کامل بشناسیم و مسلط باشیم بعد به سراغ اسطوره های فراملیتی و فراگیری آنها برویم. کتاب محتوای سنگینی دارد و به جهت تسلط به آن ،بارها باید خوانش شود. تجربه شخصی دلچسبی با این کتاب داشتم. به کمک کتاب با ریشهی اصیل باورها و اصطلاحاتی که می دانستم و در ضمیر ناخودآگاه ملیمان وجود داشت،آشنا شدم. دلم می خواست از کشف اتصال مفاهیم بین اسطوره ها و مذهب و باورهایی که ما داریم و نمی دانیم از کجا،بریده بگذارم. متاسفانه وقت محدود اجازه نداد با بریده ها و نکات بیشتر،کتاب را کامل معرفی کنم. در بخش کلیات کتاب، ابتدا با اسطوره و ماهیت زمان و مکان آشنا می شویم و سپس آفرینش را از دیدگاه اساطیری بررسی می کنیم. در فصول بعد از خلقت،سه هزار سال نخستین، سپس سه هزار سال دوم ،سوم و چهارم را خواهیم داشت تا به مرز واقعیت تاریخی برسیم و کتاب پایان بگیرد. کتاب از انتشارات دانشگاهی سمت و زیر گروه تاریخی آن می باشد. برای مطالعه عموم توصیه نمی کنم.ولی برای دانشجویان تاریخ باستان و پژوهشگران و علاقه مندان به اسطوره شناسی بسیار مفید است.همچنین برای نویسندگانی که تمایل دارند داستان هایی با کیفیت و اصیل بنویسند که ارزش نمادین و ادبی بالایی داشته باشد. 0 0 ابراهیم خالیدی 1403/4/28 خواندن اسطورهها ما را از نحوه برخورد انسان با خود و طبیعت، چگونگی شکل گیری باورها، عقاید، ادیان و اندیشه ها، آگاه میسازد. این اگاهی علاوه بر اینکه ما را وامیدارد هر چه بيشتر درستی عقاید و باورهای مان را مورد بررسی قرار دهیم، سبب میشود به دنبال ریشههای باورهایم در آنها بگردیم. این کتاب به طور خلاصه اساطیر ایرانی را به ما میشناساند. 0 15