معرفی کتاب سفر به شرق اثر هرمان هسه مترجم علی مقامی

سفر به شرق

سفر به شرق

هرمان هسه و 1 نفر دیگر
3.0
10 نفر |
5 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

15

خواهم خواند

14

شابک
0000000092307
تعداد صفحات
138
تاریخ انتشار
1362/1/2

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        این اثر ترجمه ای است از متن انگلیسی ((the Journey to East))که آن را ((هیلدا روسنر)) (Hilda Rosner)از آلمانی به انگلیسی برگردانده و اینک  ترجمه فارسی آن عرضه می شود .((هرمان هسه)) رمان نویس و شاعر آلمانی(1877ـ1962م)  درباره((سفر به سوی شرق)) یادآور می شود که این سفری روحانی است نه سفری  جغرافیایی و در واقع زندگی نامه نویسنده است .به دیگر سخن، این اثر، تحولی را  در طرز تفکر((هسه)) نشان می دهد که در آن، فردپرستی جایش را به اندیشه کلیت  و جامعیت می دهد .این سفر، سیری است در ورای زمان و مکان، هر چند از نظر  ساختمان و ترکیب موضوع مبتنی بر سفر جغرافیایی باشد .وی خاطر نشان می کند : ...))ما به سوی شرق می رفتیم، لیکن در قرون وسطا و دوران یا عصر طلایی نیز  سیر و سفر می کردیم...زیرا اهدافمان و مقصدمان فقط مشرق نبود، یا شرق تنها  سرزمین یا یک چیز جغرافیایی نبود، بلکه خانه و کاشانه یا میهن بود و جوانی  روان، همه جا بود و هیچ جا، اتحاد و پیوند تمامی دوران ها بود)) .
      

یادداشت‌ها

          این کتاب، یکی از کتابای کم‌حجم این نویسنده است که گفته میشه شخصی‌‌ترین و پررمزورازترین اثرشم هست.

در مقدمه زندگی‌نامه‌ای از نویسنده و نکاتی درمورد بعضی از آثارش (گرگ_بیابان، دمیان، سیذارتا یا سیدارتا و ...) آورده شده که به‌نظرم بیشتر به درد افرادی میخوره که قبلا خوندنشون و البته درمورد خود این کتاب هم نکات جالبی ذکر کرده که از اسپویل خالی نیست.

راوی ه. ه (هرمان هسه) میخواد داستان سفری رو بنویسه که با گروهی از افراد مجمع -که گروهی با قدمت طولانی و قوانین و مقرارت مشخص هستند- واردش شده و سفریه که نه به‌وسیلۀ وسایل حمل و نقل بلکه به‌نوع دیگری اتفاق میوفته و نوعی سفر روحانیه که البته به‌نوعی به توهمات ناشی از مصرف مواد مخدر شباهت داره که امکان مصرفشون توسط نویسنده تکذیب شده.

میتونم بگم تقریبا دوسوم ابتدایی کتاب میتونه خیلی جذاب نباشه اما هرچه به پایانش نزدیک‌تر میشیم، دنبال کردنش هیجان‌انگیزتر میشه.

باید بگم با شناختی که از نویسنده دارم پایانش برام ساده نبود، خیلی قابل تأمل بود و حتی یه‌جاهایی منو یاد سیذارتا انداخت.

دوتا نقد ازش پیدا کردم که جز اون‌ نکته‌ای که بالاتر ذکر کردم و اشاره به اینکه مجمع اشاره به اعتراض سیاسی رمانتیست‌ها داره و این کتاب شرح سیر معنوی انسان به‌سوی کماله به چیز خاص دیگه‌ای اشاره نکرده بودن.
        

0