معرفی کتاب دریاچه اشک اثر امیلی رودا مترجم محبوبه نجف خانی دریاچه اشک امیلی رودا و 2 نفر دیگر 3.9 28 نفر | 6 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 56 خواهم خواند 0 ناشر قدیانی شابک 9789644176777 تعداد صفحات 158 تاریخ انتشار 1399/11/12 توضیحات *جلد دوم در جستجوی دلتورا ادبیات استرالیا ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان فانتزی داستان ماجرایی مجموعه در جستجوی دلتورا کتاب نوجوان کتاب کودک لیستهای مرتبط به دریاچه اشک خدای خورشید 1403/12/22 سفری به سرزمین دلتورا 15 کتاب مجموعه فراموش نشدنی دلتورا، اثر امیلی رودا✨ با این مجموعه، به دنیای بی نظیر دلتورا قدم بزارید💗 این مجموعه، همه انتظاراتتون از یک داستان فانتزی، ماجراجویی و معمایی رو برآورده میکنه❤️🔥🦋🌙 0 4 جادوگری به نام جود🪄 1403/7/17 پاییز زیبا🍁 56 کتاب پاییز یکی از قشنگترین فصل برای کتاب خوان های عزیزه و خب شاید بعضی ها کلی دنبال کتاب هایی میگردن که وایب پاییز میده و جون میده کنار شومینه بنشینی و بخونیشون پس رفتم کلی جست وجوی کردم و کلی کتاب که وایب پاییز رو دارن پیدا کردم امیدوارم که از این لیست خوشتون بیاد 🫶🏻🥺 پ.ن اگه کتاب های دیگه ای میشناسید یا خوندین فکر میکنید وایب پاییز رو میده بگین ✨️ 2 30 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Sh M 1401/2/29 خوب بود. با اینکه سناریو هی تکرار میشد درطول این هفت جلد -به جز «بازگشت به دل»-، بازم «قابل پیشبینی» نبود و آدم رو هیجانزده میکرد -گرچه این قابلیّتش رو هم در کتابهای بعدی از دست میداد.- . 0 1 زهرا میالی 1401/8/25 اولش خیلی بچگانه بود منظورم توی کتاب اوله و خوشم نیومد اما بعدش بهش فرصت دادم و ادامه دادم، الان بیشتر شبیه داستان های پریان شده 0 1 sonia.az 1403/4/31 یکم عجیب بود زیاد نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش:( 0 1 علی سلیمانی 1403/1/30 شاهکار 0 0 آیناز 1402/8/28 این جلد از قبلی جالب تر بود مخصوصا قسمتی که نیج و داج رو میبینن یه کوچولو قسمتای ترسناک داره نه اونقد ولی درکل کتاباشو خیلی زود تموم میکنم دوستداشنتی هستن تو این جلد لیف و جاسمین و باردا به سمت دریاچه اشک میرن و تو راهشون یه ادم کوچولوی آبی به اسم مانوس همسفرشون میشه که به نظرم خیلی شبیه اسمورفها بود تو تصور من 0 12 عینکی خوشقلب 1403/11/26 دومین جلد از مجموعهی "در جست وجوی دلتورا" که یادداشت کل مجموعه را برای جلد اول "جنگلهای سکوت" نوشتم. واقعا عجیب است که هفت جلد این مجموعه یک هدف تکراری (پیدا کردن یکی از گوهرها) را دنبال میکند ولی حوادث قصه، شخصیتها و فضای هر کدام کاملاً متفاوت است. شاید همین مجموعه باعث شده توقعم از کتابهای تخیلی بالا برود. 0 8