منصور علیمرادی و 2 نفر دیگر
3.5

ناشر
هوپا
1398/10/23

در این کتاب نه خبری از اشباح ترسناک و دیو تک شاخ هست و نه اثری از جن و پری و اسب بالدار، ولی داستان «علو» و «داوود» شما را از خنده روده برد می کند. این دو نفر عاشق دوچرخه سواری هستند، همین طور عاشق ساندویچ. اما نه دوچرخه سواری بلدند، نه پولی برای خریدن ساندویچ دارند. زنگ تفریح که می شود، دزدکی دوچرخه ی «امیرو» بچه شر کلاس را برمی دارند و می زنند به چاک. باید «ساندویچ برای حیدر نعمت زاده» را بخوانید تا ببینید که علو چه پدیده ای است. قطعا این کتاب همان قدر که نویسنده ی کتاب را خندانده، شما را هم می خنداند.
می گویم: «علو! به دوچرخه ی این یارو دست نزن، شر می شود، این امیرو بچه ی خیلی بسیار دعواگری است، هیکل دارد به اندازه ی چی!» می گوید: «رکاب که بزنی، چراغ پشت گلگیرش روشن می شود، دیده ای؟ از دوچرخه ی عبدلو هم باحال تر است.» می گویم: «برعکس خود امیر، دوچرخه اش خیلی قشنگ و باحال است، چرخ هایش هم پر از نوارهای رنگی اند.» می گوید: «تازه یادش رفته قفلش کند» صدای جیغ و بوق و سوت بچه ها بلند شده، علو می گوید: «کاشکی ببازیم» می گویم: «چرا؟» می گوید: «چون امیرو در تیم منتخب مدرسه همه کاره است. شر است، همه اش دعوا می شود با آدم، عصبانیت دارد، مثل چی بچه ی نامردی است.»

لیست‌های مرتبط به ساندویچ برای حیدر نعمت زاده

یادداشت ها

سلام
کتاب
          سلام
کتاب در عرض ۲ساعت تموم شد با بسی لذت.

📌چرا کتاب را خریدم:خب...
این کتاب در واقع از همون رایگان های دوره نمایشگاه کتاب طاقچه بود و منم که از خدا خواسته:)

📌داستان:درباره دو پسرخاله(پسرخاله ها و پسر عمو ها کلا شر هستند)است که دوچرخه دوستان،امیرو را قرض(سرقت)گرفتند تا بروند ساندویچ بخرند اما...

📌فضا سازی:کل داستان به فضای طنزش مشهوره.اون لحن محلی و غیر ادبی که داره باعث شده کتاب برای نوجوانان باشه(اگر ادبی و منطقی تر روایت می کرد شاید حتی بهتر و با رده سنی بالاتر منتشر می شد.)

📌شخصیت سازی:خوب بود.عاشق اسم شخصیت ها شدم😁

💣نظر خودم💣:من بشدت با این لهجه محلی که داشت حال کردم.طنز نهان متن هم عالی بود.ارزش خوندن داره ولی خرید نه(قرض بگیرید).

📌امتیاز:در نهایت،امتیاز من ۴ از ۵.
⭐️⭐️⭐️⭐️

💥بخشی از متن کتاب:
یک نفر درست سر پیچ ساختمان سر راهمان سبز می شود.علو می گوید:《حیدر نعمت زاده است،حیدر خودمان.》
صدا می زند:《چطوری حیدر،خوبی جیگر؟حال و احوالت خوب هست فدایت شوم؟》
حیدر می گوید:《خیر باشد،صبح به این زودی!دوچرخه خریده‌اید؟باریکلاه!》