فاطمه درویشی تاریخ عضویت:فروردین 1403 فاطمه درویشی دنبال کردن @f.darvishi6789 22 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(88 کتاب)0امتیاز دنبال کردن8یادداشت86امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 88 کتاب در حال خواندن 13 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها فاطمه درویشی 1403/11/7 گربه چه مهربان شده! فرهاد حسن زاده 3.8 2 کتاب جذابی بود، هم متن و هم تصاویر. برای پسر هفت سالهام خوندم. خیلی دوست داشت. 0 0 فاطمه درویشی 1403/11/7 ساندویچ برای حیدر نعمت زاده منصور علیمرادی 3.5 5 کتابی از حال و هوای دهه شصت. دو پسر بچه که عاشق دوچرخه هستند. با لحن و توجه به لهجه کرمانی 0 0 فاطمه درویشی 1403/9/10 هنوز بی قرار نگاهت هستم: هفتمین جایزه امیرحسن فردی (مجموعه نوجوان) رقیه سادات صفوی 4.0 1 کتابی شامل چند داستان کوتاه با موضوع انقلاب اسلامی ایران. من از این مجموعه، داستانهای دختر شاه پریون و اینجا عقرب دارد رو بیشتر از بقیه دوست داشتم. 0 0 فاطمه درویشی 1403/6/22 می سی نو کوچولو نوشین شعبانی 4.0 1 با بچهها خوندیم. خیلی دوستش داشتن. 0 0 فاطمه درویشی 1403/4/28 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 85 وقتی که ماه باشی پلنگها هم خودشان را به بلندی میرسانند و به طمع چنگ انداختن بر صورتت جست و خیز میکنند. وقتی قمر بنیهاشم باشی، شمر هم برایت اماننامه میآورد. صفحه ۵۷ 0 0 فاطمه درویشی 1403/4/10 قاف، قاسم سلیمانی: برش هایی از خاطرات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سارا عرفانی 4.5 2 کتاب جنگ ۳۳ روزه لبنان رو از زبان شهید قاسم سلیمانی روایت می کنه. نثر روان و ساده ای داره که به نظرم برای مخاطب نوجوان مناسب هست. 0 1 فاطمه درویشی 1403/2/3 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.8 21 کتابی که به نظرم پسرای نوجوان خیلی دوستش داشته باشند. کمی ترس و هیجان داره. 0 2 فاطمه درویشی 1403/1/14 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 424 قضاوت خوبه از روی کارها باشه، نه از روی حرف ها. 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.