معرفی کتاب سقوط مرگبار : بمب خیس اثر معین فرد سقوط مرگبار : بمب خیس معین فرد 4.8 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 6 خواهم خواند 1 ناشر خدمات فرهنگی کرمان شابک 9786002853479 تعداد صفحات 632 تاریخ انتشار 1398/3/13 توضیحات کتاب سقوط مرگبار : بمب خیس ، نویسنده معین فرد. لیستهای مرتبط به سقوط مرگبار : بمب خیس نسرین سان 1403/6/3 مگه فانتزیِ ایرانی هم هست؟ 51 کتاب این لیست از کتاب هایی تشکیل شده که من قبل از اومدن به بهخوان نمیدونستم وجود دارن! از وقتی فهمیدم شروع کردم به جمع کردن یه لیست برای خودم تا بخونم(به شدت مشتاق خوندنشونم) و حالا این لیست اینجاست تا بقیه هم ازش استفاده کنن♡ پ ن ¹: اگر کتاب دیگه ای میشناسید بگید حتما! پ ن ²: و اگر کتابی رو از لیست خوندید نظرتون رو توی کامنتا بگید تا بقیه هم استفاده کنن و لذت ببرن 56 221 آیلین 1403/6/22 اخر الزمان 18 کتاب کتاب هایی که دنیایی پس از نابودی را نشان میدهند. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فعلا هستیم 1403/6/17 سلام من این کتاب رو در عرض ی هفته به طور کامل مطالعه کردم، خودم باورم نمیشه تونستم ۶۳۲ صفحه رو در این مدت بخونم! اینقدر داستان جذاب است که اصلا حواسم به مقدار صفحهها نبود و فقط میخوندم. این کتاب فوق العادست و به همه پیشنهاد میکنم که بخوننش. در قسمتی کتاب به کرونا هم اشاره شد که نشون میده کتاب در همین دو سال اخیر نوشته شده و همین دلیل کتاب را برای من جذاب تر کرد. بی وقفه منتظر جلد بعدی هستم........... با تشکر از آقای معین فرد نویسنده محترم مجموعه سقوط مرگبار 0 0 امیرحسین رحمانی 1402/5/27 جلد دوم مجموعه سقوط مرگبار به نام بمب خیس به نظرم نظام مند تر و هوشمندانه تر از جلد یک پیش رفت. هیجان این جلد به مراتب از باران سیاه بیشتر است اما همچنان شخصیت اصلی خودش را کامل نشناخته و جواب سوالات زیادی برای مخاطب می ماند. شخصیت های تاثیر گذار دیگری وارد خط داستان می شوند. البته به شخصه از قسمت هایی که در توجیه دنیاهای موازی و توضیح دادن اضافی ماجرا است اصلا لذت نبردم. به نظر خسته کننده بود و به طور کلی ذهن آدمی با توجیهات سازگاری ندارد. همچنین نابینا بودن یکی از شخصیت های داستان از ابتدای ماجرا به نظر خیلی غیر منطقی و غیر قابل باور بود. 0 1