یک بغل گرم برفی نوجوانداستانیعلمی تخیلی یک بغل گرم برفی مسعود ملک یاری و 2 نفر دیگر 2.2 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222741808 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب یک بغل گرم برفی، تصویرگر فریناز سلیمانی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین حنانه علی اکبری 1403/6/21 داستان خوبی بود و به خوبی تونسته بود وابسته نشدن به اتفاقات زود گذر رو بیان کنه و شاهد مثال خوبی هم آورده بود که زمستون هم مثل سایر فصل ها گذراست. حس میکنم از مفهوم آدم برفی در ادبیات کودک زیاد استفاده شده تا همین مفهوم ترک تعلقات رو بیان کنه. چیزی که بین تمام کتاب های آقای ملک یاری مشترکه، مفهوم تلاش برای به دست آوردن چیزی هست که دوستشون داریم و نویسنده در این راستا سعی میکنه مواردی که ممکنه به ذهن برسه رو به شیوه های مختلف بیان کنه. مثلا اینجا موردی که برام جالب بود جستجوی «اونجا که آدم برفی ها آب نمیشن» در اینترنت یا جستجو در کتاب ها و نقشه بود. علاوه بر سفر به قطب که خودش هم میگه راه خیلی طولانی بود. مورد دیگه ای که بین کتاب های آقای ملک یاری مشترکه و خیلی من رو به وجد میاره اینه که مفهوم کتاب و کتاب خوندن رو به صورت غیر مستقیم بیان میکنه. مثلا توی این کتاب، مالی موقع جستجو کنارش کلی کتاب داره. توی کتاب دکمه هم وقتی دکمه زیر برف میمونه، خونه یا چادرش به شکل کتاب تصویر سازی شده و همینطور توی کتاب بهترین بودن، زمانی که فلو در پيله هست در حال کتاب خوندن به تصویر کشیده شده ( البته نمیدونم که این ابتکار تصویر گر هستش یا با نظر نویسنده انجام شده) 0 0