هیس! ما یک نقشه داریم کودک۰ تا ۲ سال هیس! ما یک نقشه داریم کریس هاگتن و 1 نفر دیگر 4.2 13 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 21 خواهم خواند 5 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000104719 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1396/3/9 نسخههای دیگر نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توضیحات کتاب هیس! ما یک نقشه داریم، مترجم نورا حق پرست. لیستهای مرتبط به هیس! ما یک نقشه داریم مریم علویان 1403/5/9 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۴)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا منظمی مطلق 1401/4/19 قشنگه 0 1 مهدی 1401/8/4 من ترجمهٔ خانم نورا حقپرست از این کتاب رو خوندهم که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودک و نوجوان منتشره شده بود. قصهای خوب و کودکانه و البته بهطرزِ زیرپوستی و خلاقانهای آموزنده. اینکه جوری قصهٔ کودک بنویسی که ظرفیتِ نمایشی داشته باشه مزیته؛ و اینکه طنازانه بنویسی تا کودک بتونه طنزشو فهم کنه، مزیتی دیگر. پیشتر، از این نویسنده کتاب «کوچولوی گمشده» رو خونده بودم که اونو هم خانم «نورا حقپرست» ترجمه و کانون منتشر کرده بود. اون کتاب هم بامزه و خوب بود. 0 1 مریم علویان 1403/6/6 داستان و تصویرگری بامزهای داشت. خیلی روان حکایتی از کوچکترین بودن یک جمع دوستانه را نشان داده و تهدیدها و فرصتهایش را! 0 0 میم صالحی فر 1402/4/21 چهار برادر به دنبال شکار پرنده هستند و هربار برای شکار خود برنامهای دارند! که هرکس از کجا وارد شود و چه کاری را انجام دهد تا شکار موفقیت امیز باشد. برادر چهارم که از همه کوچکتر است اما هر بار با ساده انگاری های خود، برداشت متفاوتی از موقعیت شکارشان دارد که نزدیک است تمام نقشه هایشان را خراب کند! و با هیس! از طرف آنان رو به رو می شود. نقشه ها هم همه شکست می خورند تا اینکه برادر چهارم این بار با دید خودش وارد عرصه می شود و پرنده های زیادی را دور خود جمع می کند...پرنده های خیلی زیادی را! 0 0 مهدیه فاتح 1403/4/5 لطیف! با ترجمه ی نورا حق پرست و انتشارات کانون. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/4/18 کتاب تِم طنز و بامزهای دارد و مناسب گروه سنی "ب" میباشد. شخصیتها در جستوجوی شکار پرنده هستند. سه کاراکترِ بزرگتر میخواهند با اسیر کردن، پرنده را به دست آورند ولی کاراکترِ ساکت و کوچکتر، با دوستی و جلب اعتماد به پرنده نزدیک میشود. تصویرگریهای کتاب فوقالعاده دوستداشتنی و جذاب هستند و اغلب با پالت رنگی آبی ایجاد شدهاند. این تصاویر و کاراکترها، انیمیشن "سه راهزن" را به یادم میآورد. «هیس! ما یک نقشه داریم» برندهٔ جوایزی چون جایزهٔ انجمن تصویرگران در سال ۲۰۱۴ م. و جایزهٔ کتاب ایرلند در همان سال شده است. 0 23 معصومه توکلی 1402/1/30 آخ که من عاشق این کتابم! 0 0