جدامانده نوجوانداستانیواقعگرا جدامانده ارنستو سیسنروس و 3 نفر دیگر 5.0 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 7 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222740450 تعداد صفحات 208 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب جدامانده، نویسنده ارنستو سیسنروس. بریدۀ کتابهای مرتبط به جدامانده موهبت سلمانی جدامانده ارنستو سیسنروس 5.0 3 صفحۀ 119 می خواستند مارا دفن کنند... غافل از اینکه ما بذر بودیم 0 0 لیستهای مرتبط به جدامانده Vanda ; ☆ تک جلدی های پرتقال ؛ 7 کتاب کتاب های تکجلدی انتشاراتِ پرتقال که مناسبِ سنینِ ۱۲-۱۴ سال به بالا هستن. اگر کتابی از این نشریه خوندین میتونین توی کامنتا بگین تا باهاشون آشنا بشم . کتاب هایی که توی این لیست قرار میدم علاوه بر گروه سنی مشخص شدهش ، همهشون بیشتر در مکتبِ رئالیسم هستن و هم خوندمشون و جزو کتاب های موردعلاقهم هستن (تقریباً) 6 14 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین Vanda ; ☆ 1403/7/30 جدامانده کتابِ بسیار غمانگیز و بسیار امیدوارکنندهست . درحالی که مسئلهی بسیار جدیای رو با ما در میون میذاره (همین که خیلی ها مجبور میشن به صورتِ غیرقانونی به یک جا مهاجرت کنن و از اونجا اخراج میشن و از خانوادهشون جدا میشن) ، از خودِ سختی های نوجوون بودن هم بهمون میگه .برای مثال یکی از چالش های نوجوانانه که اِفرِن ، شخصیتِ اصلیِ کتاب باهاش روبهرو میشه ، مشکلاتیه که برای دوستیِ خودش و دوستِ صمیمیش ، که فکر کنم اسمش دیوید یا دیویس بود به وجود میاد . از اینکه بعضی جاهای کتاب اصطلاحات و جملاتِ مکزیکی داشت خیلی خوشم اومد . این کتاب بهم یاد داد که حتی اگر نتونم مشکلی رو حل کنم ، میتونم یکم شرایط رو کمک کنم و اینکه با کمک کردن به دیگران میتونم به خودم هم کمکی کرده باشم ؛ 0 1 مرضیه حق خواه 1402/4/11 کتابی زیبا دربارهی پسری اصالتا مکزیکی که مادر و پدرش اجازهی اقامت در آمریکا ندارند و مادرش از کشور اخراج میشود. حالا او هم در تکاپوی برگرداندن مادرش است و هم باید به پدرش در نگهداری دو خواهر و برادر دوقلوی کوچکتر از خودش کمک کند. مدرسه هم که چالشهای خودش را دارد. 0 7 موهبت سلمانی 1402/12/27 خب اگه دقیق به ماجرا نگاه کنیم داریم داستان یک فاجعه ی جدی بشری رو میخونیم داستان یک ظلم... از این کتاب خوشم اومد.تصمیمم برای خریدش یه تصمیم نا گهانی بود ولی راضی بودم. ما تو این داستان با پسری همراه میشیم که یه پسر مکزیکی ساکن آمریکا ست.البته فقط اون وخواهر برادرش شهروند آمریکان و پدر و مادرش مهاجر غیر قانونین... در حین خوندن داستان هی یادم میومد مثل این اتفاق زیاد افتاده و بیشتر قضیه وحشتناک میشد 0 5