کتانی های کوکام کتانی های کوکام فاطمه جدیدی و 1 نفر دیگر 4.5 13 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 16 خواهم خواند 5 ناشر شرکت چاپ و نشر بین الملل شابک 9789643049911 تعداد صفحات 148 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب کتانی های کوکام، نویسنده فاطمه جدیدی. لیستهای مرتبط به کتانی های کوکام بهروز دلاور ۱۱۱ کتابی که در سال ۰۳ خوانده ام 30 کتاب امسال با خودم قرار گذاشتم به دوران اوج کتابخوانی برگردم و برنامه ریزی کنم تا بتونم ۱۱۱ جلد کتاب را در سال ۰۳ بخوانم،امیدوارم که در پایان سال به این عدد برسم 6 17 مریم علینیای آهندانی رمان/داستان نوجوان 10 کتاب این لیست، خالی از نقد و اشکال نیست. اما به طور کلی، این کتابها به لحاظ تعلیق، شخصیتپردازی و محتوا نکات مثبتی دارند که میتوان به نوجوان پپیشنهاد کرد. 0 0 زهرا فصیحی کتاب های خوانده شده 26 کتاب کتاب هایی که در سال۱۴٠۲ خواندم. 0 6 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین سحر فتحی 1402/12/28 داستانی پر کشش، جذاب ، خوش خوان پر ماجرا با ریتم تند که راست کار نوجوانهاست :) 0 5 بهروز دلاور 1403/3/13 ﷽ اگر یک کتاب جمع و جور و جذاب دفاع مقـدسی برای نوجوانان اطراف تون میخواید، کتانیهای کوکام گزینه مناسبیه؛ داستان با چندتا شخصیت نوجوان جلو میره که در حین تمرین در کلاس روستا،متوجه حمله بعثی ها به روستاشون میشن و این آغاز داستان پر فراز و نشیب کتاب است. نویسنده به خوبی شخصیت ها داستان رو در کتاب پرورش داده و از همه مهمتر به خوبی اتفاقات داستان رو روایت کرده،سیر داستان خواننده را تا خط آخر با خودش همراه میکند. 0 3 میم صالحی فر 1403/6/18 مهران، عماد و عباس سه دوست هم مدرسهای هستند. اصالت مهران از پدر به فارس های خوزستان میرسد و عماد و عباس از عربهای منطقه به شمار میآیند. مهران در درس ریاضی خوب است و همراه عماد به عباس کمک میکنند تا در امتحان شهریور این درس قبول شود. در یکی از دیدارهای این سه دوست عباس به مهران خبر میرساند که از روستایشان صداهای مشکوک ترق و توروق تیراندازی میآید. مهران هم بلافاصله با کمک دوستانش به روستایشان میرود. در آنجا متوجه میشود که خانوادهاش برخلاف باقی مردم روستا، هنوز از روستا خارج نشده اند. تلاشهای مهران برای پیدا کردن خانوادهاش و رویارویی او با عراقیها باقی اتفاقات این کتاب را میسازد. در طی داستان هم از دمیدن نیروهای صدام بین عرب ها و فارسهای ناحیه حرفهایی زده میشود. شجاعت، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن و صدالبته روحیهی یکدلی بین مردم خوزستان به خوبی در شخصیتهای داستان نشسته است. 0 9 سمیه سلیمانی شیجانی 1402/12/28 رفتار های مختص دوران نوجوانی قصه های جذابی را رقم می زند .اگر این رفتار ها در کنار حوادث اجتماعی خاصی هم قرار بگیرد منجر به خلق رمان جذابی مثل کتانی های کوکام می شود . 1 3 مریم علینیای آهندانی 1403/1/8 نوجوان از یک رمان چه میخواهد جز تعلیق زیاد، کشمکش، گره و ریتمی که حوصلهاش را سر نبرد. کتانیهای کوکام این نقاط مثبت را داشت. 0 0 امیرحسین ملکی 1403/7/14 وسط دعوای عباس و مهران و عماد، خبر میرسد که بعثیها به روستای محل زندگی مهران حمله کردهاند. مهران که نگران جان خانوادهاش میشود، تصمیم میگیرد تا هر طور شده خودش را به روستا برساند. کتاب چالشهای رسیدن بچهها به روستا و پیدا کردن خانوادۀ مهران را به تصویر کشیده است. داستانی مناسب برای نوجوانها همراه با تعلیق و هیجان کافی! 0 0