فیضاله عمومیسایرطنز فیضاله ناصر فیض 3.9 14 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 29 خواهم خواند 7 ناشر کتاب قاف شابک 9786007075494 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1396/2/11 توضیحات کتاب فیضاله، نویسنده ناصر فیض. لیستهای مرتبط به فیضاله فهیمه حدیدی شکرخوان فارسی🍬❤️ 42 کتاب شعر فارسی به خودی خود ، دل نشین و دل گشاست. حالا شما حساب کنید با رندی شاعر و چاشنی طنز همراه شود! شعر طنز اگرچه زبان تند و گزنده ای دارد اما می تواند قشنگ ترین و واقعی ترین لبخندها را_ با دو ردیف دندان پیدا_ به مخاطب هدیه کند. در حقیقت شعر طنز هم نیش است و هم نوش! در ادامه همان پست درباره طنز ، این بار لیستی از کتاب های شعر طنز فارسی رو منتخب می کنم. در زمینه شعر با معاصرها ارتباط بیشتری دارم و کتاب ها را عموما از خوانده ها انتخاب کرده ام. امیدوارم با کمک شما لیست شیرین تری ببندیم! [بپیچیم ، بنویسیم ، ... نمی دانم!؟] پ،ن : یکی از کامل ترین و خواندنی ترین کتاب ها همین قهوه قندپهلو است. امید مهدی نژاد واقعا با سلیقه این کتاب را گردآوری کرده است. 0 12 مهتاب حیاتی طنز_شعر 13 کتاب برای وقت هایی که امتحان دارید یا استراحت بین دو کتاب سنگین 0 4 سجاد (بر چرخ زمان) استراحت بین دو نیمه 6 کتاب کتابهایی سبک و طنز برای بعد از کتابهای سنگین 0 5 پستهای مرتبط به فیضاله فهیمه حدیدی به چی می خندی؟! 54 59 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین محدثه گرافر 1401/12/26 دیریست که دلدار پیامی نفرستاد چون شعر مرا دید که دارای پیام است... 0 0 سید محمد بهروزنژاد 1401/8/27 هر صفحه از کتاب کلا یک بیت دارد . مصرعی از حافظ و مصرعی از ناصر فیض . جداً که ترکیب جالبی ست !. فیض با توجه به معنای مصرعی که از حافظ است، مصرع دوم را سروده و با همان مصرع اول شوخی کرده. همچنین هر صفحه یک شوخی از خود فیض دارد که به درک شوخی اول خودش با حافظ کمک می کند. !! در حالت عادی وقتی بعد از مصرع مشهوری از حافظ مصرع دیگری بیاید به خودیِ خود خنده دار است . حالا اگر مصرع بعد خودش هم طنز باشد که چه بهتر. در کل کتاب جمع و جوری ست که مدتی لبخند به لبتان می آورد. و بعید نیست آنقدر شعر هایش یادتان بماند که وقتی اصل شعر خواجه حافظ شیرازی را می خوانید خنده تان بگیرد ! نمونه هایی از شعرهای کتاب : چمن خوش است و هوا دلکش است و می بیغش مرا فقط نگرانی ز گشت ارشاد است [این نگرانی هم از آن نگرانیها بود که بعدها کلاً مرتفع شد.] آسایش دو گیتی تفسیرِ این دو حرف است: تفسیر حرف اول، تفسیر حرف دوم از غم هجر مکن ناله و فریاد، که دوش یکنفر شد به همین شکل دهانش سرویس 0 13 مهدی شکرگزار 1402/4/3 خلاصه بود و جالب شوخی با حافظ . فقط بعضی توضیحات از جذابیت کم کرده بود. 0 0 motahare ghaderi 1401/10/14 یه کتاب نیم ساعته که هر صفحه ش یک تک بیته تشکیل شده از یک مصرع معروف و مصرع دیگری، که نقیضه ای بر مصرع اول هست. کتاب روح شاد کن و خوبی بود. چند نمونه از با نمک بازی های کتاب: [1 هنگام تنگدستی، در عیش کوش و مستی تا خاطرم شود جمع عقل تو نیست کامل [2 گر خواستی از آن بو، بدتر ندیده باشی بگشای تربتم را بعد از وفات و بنگر [3 حافظا، می خور و رندی کن و خوش باش، ولی دیگران را به چنین مفسده ترغیب نکن [4 برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر لیلی آمد دم در، گفت: بیا، برق آمد نکته: کتاب در طاقچه موجود است 0 5