پس کی می رسیم؟ پس کی می رسیم؟ دن سانتات و 1 نفر دیگر 2.9 9 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 3 ناشر پرتقال شابک 9786004622554 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1397/3/5 توضیحات کتاب پس کی می رسیم؟، نویسنده دن سانتات. بریدۀ کتابهای مرتبط به پس کی می رسیم؟ Ms.nobody ؛)(= پس کی می رسیم؟ دن سانتات 2.9 7 صفحۀ 35 1 2 لیستهای مرتبط به پس کی می رسیم؟ فاطمهالسادات شهروش کتاب کودک-سفر، اردو، مهاجرت و کوچ 19 کتاب کتابهای این لیست موضوعاتی حول سفر و اردو و مهاجرت دارند مانند: ترس از سفر، آمادهشدن برای سفر و مسیر سفر. 0 5 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهدی 1401/3/21 کتاب به شکل کمیکاستریپ ارایه شده؛ ولی از عهدهٔ قصهپردازی بر نیومده. نمیدونم نسخهٔ اصلی کتاب هم اینطور آبکییه یا توی ترجمه اینطور کممایه شده. بههرحال قصهٔ سست و ضعیفی داره. 0 4 یزدی زادگان 1402/9/6 تصویرگری عالی ایدهی داستانی عالی و مبتلا به برای همه والدین اما داستان کمی پیچیدگی داره و برای سن های بالاتر مناسب است. بچه ها باید دانستنی هاشون بالا باشه تا بتونن ارجاعات داستان رو متوجه و با داستان همراه بشن . 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/10/25 چیزی که وقتی خودمان هم بچهتر بودیم با آن درگیر بودیم: پسکی میرسیم. و در پی آن شروع به غر غر کردن . کتاب ماجرا را تخیلی و فانتزی میکند، به زمان گذشته میروند، مصر باستان، دوران پیش از انقراض دایناسور ها، و لباس شخصیت ها به تناسب این تغییر دوره و مکان عوض میشود و بامزه است. تا اینکه میرسند و بچه میگوید پس کی میرویم.🤌😄 = دقیقا خود بچهها، وقتی در مهمانی بهشان خوش نمیگذرد یا اذیت میشوند. تاکید کتاب بر " حال" و" در حال بودن و از حال لذت بردن" است. کتاب جالب و متفاوتی بود. موضوعِ جزئیای که همه بچه ها با آن دست در گریبان میشوند و اولین بار است میبینم به ان پرداخته شده است. 0 2 مینا خالقی 1403/6/3 اصلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم 0 0 فاطمه 1403/3/9 اخرقصه خیلی خندان بود🤣🤣 1 2 سعیده رفیعی 1403/1/13 میتونم بگم اصلا سردرنیاوردم چی شد :)))) اگر بگم خوب نبود شاید به حق نباشه بهتره بگم من اصلا داستان رو نگرفتم یه نفر اینجا گفته بود داستان پیچیده ست و بچه ها باید یه کم بزرگ باشن تا ارجاعات متن رو بفهمن، فکر کنم باید بزرگتر که شدم بخونمش :)))) 0 0 محدثه سعیدی 1403/1/23 موضوع:ادراک متفاوت از زمان متن داستان خیلی گویا نیست ،ولی تصاویر جالبی داره 0 1