مرغ شل عمومیداستانایران مرغ شل بهناز ضرابی زاده و 2 نفر دیگر 4.1 9 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 4 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786001750441 تعداد صفحات 82 تاریخ انتشار 1392/12/17 نسخههای دیگر نشر شرکت انتشارات سوره مهر نشر شرکت انتشارات سوره مهر توضیحات کتاب مرغ شل، نویسنده بهناز ضرابی زاده. عمومی لیستهای مرتبط به مرغ شل بهخوان کتابهای طنز مناسب 7 تا 10 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی 7 تا 10 سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 6 زهرا توکلی کتابهای طنز مناسب 7 تا 10 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی۷ تا ۱۰ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 8 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین لیلا کاظمی 1403/3/18 کتاب باحال و جالبی بود که دربارهی یک خانواده ای هست که وضع مالی خوبی ندارند و با کلی قرض توانسته اند که یک وانت تهیه کنند . داستان قشنگی داره و مناسب خردسالان هستش . داستان هیجان انگیزی نیست و طنز هستش و از کلمات خیلی بامزه در داستانش به کار برده شده. 0 0 باغچه کتاب 1402/4/23 پدر به زحمت وانتی می خرد و خوش و خرم به دنبال خانواده می اید تا با انها دوری بزند اما مادر می گوید اول باید خونی ریخته شود پدر اما پولی در بساط ندارد مناسب ۸+سال روان و بامزه #خانواده #برادرها #اعتقادات #خرافات #قربانی #طنز 0 3 مریم مهدی زاده 1403/1/19 کتابی کم حجم و جالب شاید برای حوالی ۱۲، ۱۳ سالگی و طبق نظر ناشر برای گروه سنی ج و د داستان روان و ساده فهم است، پیچیدگی خاصی ندارد ولی جذاب بیان شده است و به نظرم همین جذابیت در بیان، مخاطب بزرگسال را هم سرگرم می کند و دست خالی بر نمی گرداند ولو به اندازه ی یک لبخند در پایان داستان. آن چیزی که مرا به خواندن این کتاب وا داشت استفاده نویسنده از اصطلاحات عامیانه فارسی در قالب گفتگوی بین شخصیت هاست. در واقع به نظرم این کتاب برای مخاطب کودک و نوجوان می تواند نقش یک دائره المعارف کوچک هم برای یاد گرفتن اصطلاحات عامیانه بازی کند. می توان با بچه ها این داستان را خواند و در مورد اصطلاحات، معانی آنها و کاربردشان صحبت کرد. 0 3 عین راء 1402/8/9 داستان کوتاهی پیرامون مهر و محبت و صفا و سادگی خانواده های دهه هفتاد و اواسط دهه هشتاد. و من آنقدر هم ذات پنداری کردم و خاطراتم مرور شد و زندگی روزمره ام به چشم آمد که حد نداشت ... قشنگ بود. برای نوجوان است. خیلی نباید انتظار داستان شگرف و عجیب و غریبی از آن داشت. روان و قشنگ. همین 0 4