آوازهایم برای تو آوازهایم برای تو نورا حق پرست و 1 نفر دیگر 3.7 9 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 17 خواهم خواند 3 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643917098 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1396/3/20 توضیحات کتاب آوازهایم برای تو، نویسنده نورا حق پرست. کتاب کودک ادبیات ایران گروه سنی مثبت 9 ادبیات کودک و نوجوان کتاب نوجوان داستان جنگی لیستهای مرتبط به آوازهایم برای تو مهشید میرزاییان رمان نوجوان امروز 29 کتاب رمانهای معاصر کانون پرورش فکری برای نوجوانان 0 7 یادداشتها محبوبترین جدید ترین دانشآموز 1402/5/14 یکی از شبهای برفی دی ماه، در تهران به دنیا آمدم. فکر میکنم سالهای عمر آدم شبيه حلقههای روی تنه درخت است. هر سال، در دلِ سالهای گذشته قرار دارد و در واقع همیشه با همه ی سالهای درونمان زندگی میکنم. پس من پنجاه، چهل، سی، بیست، ده... هفت، پنج، سه، دو و یک ساله هستم. از همه ی این سالها حلقههای کودکی و نوجوانی را بيشتر دوست دارم. برای همین دلم میخواهد برای بچه ها بنویسم. بچههایی که دوستشان دارم و دوستشان دارم... آوازهایم برای تو نورا حق پرست دقیقا همین مطلب و نگاه قشنگ نویسنده روی جلد کتاب، باعث شد کتاب رو بخونم و خیلی لذت ببرم و به شما پیشنهاد بدم 0 23 محمدرضا خراسانی زاده 1401/12/1 رمانی خانوادگی با محوریت دفاع مقدس راوی هر فصل یکی از اشخاص خانواده است و داستان بین حال و گذشته در رفت و برگشت است ابتدای هر فصل با روایت یک عکس شروع میشود و بعد در طول فصل با مطالعه داستان آن عکس و ماجراهای قبل و بعدش، روایت اصلی کتاب تکمیل میشود نویسنده سعی کرده از المانهای مختلف جنگ مانند شهادت، اسارت، آوارگی، سختیهای زندگی و... در این خانواده استفاده کند 0 1 عطیّه ضرّابی 1401/10/13 من با این کتاب یاد گرفتم که عکسها پر از زندگیاند؛ که نباید ساده از کنارشان گذشت. نثر ساده و روان کتاب دست مرا میگیرد و به آشیانهی گنجشکهای شیمیاییشدهی اندیمشک میبرد و از لابهلای شاخههای درخت پرتم میکند پایین. شوق روزنامهنگار شدن به جانم میاندازد و مجابم میکند مثل مادرِ قصه، قلم از دستم نیفتد. هربار که دلم برای داستان عکسها تنگ میشود و کتاب را ورق میزنم، به قلم نورا حقپرست غبطه میخورم که این کلمات را نوشته است. کاش آوازی بلد بودم تا برایش بخوانم. 0 8 معصومه فراهانی 1401/9/21 یک داستان متوسط با حال و هوای خوب:) 0 4