معرفی کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا اثر جولیان دونالدسون مترجم شبنم حیدری پور

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا، نویسنده جولیان دونالدسون.
یادداشتها
12 ساعت پیش
این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
از داستان کودک انتظار میره که نکات تربیتی داشته باشه و یا حداقل داستان جالب و شیرینی باشه؛ ولی این کتاب بیشتر ضد تربیت بود. فکر نمیکنم مناسب خوندن برای بچه ها باشه. داستان مضمون خاصی نداره و حتی جالب و جذاب هم نیست. پایان معناداری هم نداره. نویسنده میتونست هر حیوانی رو به عنوان شخصیت اصلی داستان انتخاب کنه ولی دست گذاشته روی یه موجود خیالی و عجیب غریب که ممکنه حتی برای بچه ها ترسناک باشه! بچه گروفالو به حرف پدرش گوش نمیده و وقتی پدرش خوابه تنهایی میره و توی جنگل میگرده و میگه من که نمیترسم!! در نهایت هم با موشی مواجه میشه که بهش کلک میزنه و این خیلی غیر منتظره ست که در کتاب کودک ما شخصیت منفی باهوش و دغل باز ببینیم به طوری که اون از شخصیت اصلی برای کودک جذاب تر به نظر بیاد! نتیجه ی داستان؟ بچه گروفالو "دیگه شجاع نبود" و رفت کنار پدرش خوابید. :| شاید قصد نویسنده این بود که بگه افرادی که ازشون میترسیم ترسناک نیستن و فقط ما اونها رو خیلی بزرگ و ترسناک میبینیم. ولی روش بیان این مضمون در این داستان روش خوبی نبود. علاوه بر این، فکر نمیکنم کوچک نمایی خطرات برای کودک ایده ی خوبی باشه. بچه رو نباید از چیزی ترسوند ولی وقتی بهش بگیم چیزی خطرناکه، نباید تصمیم بگیره که شاید ما داریم سخت میگیریم!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.