معرفی کتاب نام راستین باد: قسمت دوم اثر پاتریک راتفاس مترجم سحر کاوه

پاتریک راتفاس و 1 نفر دیگر
4.5

1396/6/27

نسخه‌های دیگر

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

بیا فرض کنیم من در مرکز جهان قرار دارم. بیا داستان هاى کسل کننده رو بى خیال شیم: ظهور و سقوط امپراتورى ها، حماسه ى قهرمان ها، نغمه هاى عشق هاى تراژیک. بیا عجله کنیم و به تنها داستانى بپردازیم که اهمیت داره. داستان من. اسم من کوئوته...

کوت کیست؟ مهمانخانه دارى که به همراه دستیارش باست در شهرى کوچک مهمانخانه ى ویستون را اداره مى کند، مهمانخانه اى که مشترى چندانى ندارد و اتفاق هیجان انگیزى نیز در آن نمى افتد...

تا این که یک روز وقایع نویس از راه مى رسد و کوت مجبور مى شود نه تنها جانش را نجات دهد و اتاقى در اختیارش بگذارد، بلکه داستان زندگى اش را نیز در سه روز براى او تعریف کند؛ داستان زندگى "کوئوت"، مرد جوان و بااستعدادى که به مشهورترین و نامدارترین جادوگر زمان خود تبدیل مى شود.

نام باد شرح ماجراهایى است که قهرمان داستان ما در روز اول تعریف مى کند.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به نام راستین باد: قسمت دوم

روشنا

روشنا

1403/5/17

کتاب اول:
          کتاب اول: نام باد، جلد دوم
در این جلد، کوئوت به دانشگاه میره و به آرزوی کودکیش میرسه. تمام کتاب شرح ماجراهای دو ترم در دانشگاه است. اتفاقات این جلد خیلی بامزه و خوب بود. 😂
تنها نقطه ضعف کتاب اینه که کوئوت زیادی بااستعداد و خوبه. شاید بهتر بود هر از گاهی یه شکستی هم می‌خورد.
دوست داشتم درمورد کتاب فانتزی، اطلاعات بیشتری داشتم و نقد تخصصی‌تری می‌نوشتم، ولی ندارم و به همین اکتفا میکنم که بگم مدت‌ها بود در انتظار چنین کتابی بودم :)

❗خطر فاش شدن داستان (اسپویل):
چرا این عکس رو گذاشتم؟ چون یکی از قشنگ‌ترین تیکه‌های کتاب بود 😂 خیلی خوشم اومد که کوئوت از بالا پرید 😁 ولی فکر می‌کردم الودین بگیرتش و در ضمن، فکر می‌کنم الودین از تصویر عکس هم کمی خوش‌تیپ‌تر باشه.
+ نمایشی که کوئوت در کلاس استاد هیم اجرا کرد هم عالی بود 😂
+ از شجاعتش برای مقابله با آمبروز هم خیلی خوشم میاد.

در کل کوئوت شبیه به الگوهای من در دوران کودکیه :) پیتر بل، تام سایر، آنه شرلی، جودی آبوت، هری و رون و هرمایونی، جیمز و سیریوس، اخیراً جارون و اکنون کوئوت هم بهشون اضافه شد. 😌

بسم‌الله‌ا
          بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

بخش دوم جلد اول رو دوست داشتم.
این بخش درباره‌ی دانشگاه رفتن کوئوته، و به آرزویی که در کودکی داشت، بالاخره می‌رسه!
کوئوت شخصیت عجیبی بود. کلا شخصیت پردازی های این کتاب رو دوست داشتم.
ولی، یه مشکل اساسی داستان از‌ نظرم اسامی به شدت زیاد و موضوعات پیچیده‌ی مربوط به درس‌های کوئوت بود که توضیح چندان زیادی درباره‌شون داده نمی‌شد!
ولی غیر از اون‌ها، نوع روایت داستان رو خیلی دوست داشتم. خیلی خیلی. در واقع قلم راتفوس خیلی‌ جذاب بود. و اینکه وقتی وقایع‌نویس دست از نوشتن برمی‌داشت، حس می‌کردم منم توی اون مهمون‌خونه و در حال گوش دادن به داستان بودم. و انگار یه شوک ناگهانی بهم وارد می‌شد، چون داستان گذشته قطع و به زمان حال برمی‌گشت.  واقعا اینطوری بود که با خودم می‌گفتم: فقط یه فصل دیگه!
با وجود دنیا پردازی عجیب و غریب پیچیده‌ش، که متاسفانه توضیحات کمی راجع به عناصر تخیلی اون دنیا داده بود، از صحنه‌پردازی‌ها خوشم اومد.
و فکر نمی‌کردم توی این کتاب مجبور باشم استادهای رومخ و بچه‌قلدرهای نوجوون زورگوی پولدار رو تحمل کنم و فکر می‌کردم قراره از خوندن تجربه‌های کوئوت توی آرشیو لذت ببرم، که استاد هیم و آمبروز عزیز (خیلی عزیز☺) از راه رسیدن.
یه بخش‌هایی‌ش خیلی خوب بود. مخصوصا اونجایی که کوئوت سر کلاس هیم درس داد. موقع خوندنش می‌خندیدم!😂 خیلی خیلی خوب بود. و جواب دادن‌هاش به آمبروز که خیلی عالی‌تر بود.

و خب ترجمه‌ش خوب بود. یعنی به نظر من خوب بود. ترجمه‌ی آذرباد رو نخوندم، نمی‌دونم چجوریه. ولی ترجمه‌ی نشر بهنام خوبه و به نظرم اگه حق کپی‌رایت هم داشت، خیلی عالی می‌شد.
نظر مفصل‌تری برای بخش آخرش میذارم:))

پ‌.ن: موفق شدم کل شب رو بیدار بمونم و تمومش کنم. و این کتاب یکی از عبادت های‌ من در سحرگاه ماه رمضان بود 😂
پ.ن۲: به نظرم این عکس حس کتاب رو تا حد خوبی نشون میده.