معرفی کتاب اسپارتاکوس اثر هوارد فاست مترجم ابراهیم یونسی

اسپارتاکوس

اسپارتاکوس

هوارد فاست و 1 نفر دیگر
4.0
12 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

17

خواهم خواند

7

شابک
0000000049542
تعداد صفحات
358
تاریخ انتشار
1362/1/4

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        در اين رمان نويسنده يكى از استادان دانشگاه را وصف مى‌كند كه با نيروهاى ارتجاعى سخت در مبارزه است و كار اين مبارزه سرانجام به مبارزه براى رفاه و دوستى انسان‌ها مى‌كشد.

فاست رمان اسپارتاكوس را در سال 1951 انتشار داد. موضوع اصلى اين رمان شورش بردگان در روم باستان است، هر چند تم‌هاى فرعى ديگرى نيز در تم اصلى داستان نفوذ مى‌كند: به سخن دقيق‌تر، نويسنده واقعيات زمان را در قالب اين اثر تاريخى مى‌ريزد و بر زشتى‌ها و پليدى‌هاى عصر مى‌تازد، از شرف و حيثيت انسانى دفاع مى‌كند و آزادى كاذب را تمسخر مى‌كند و اتهاماتى را كه طبقه حاكم هميشه به توده ستمكش و مبارزه‌اش مى‌بندد، رد مى‌كند. شورش غلامان به موفقيت نمى‌انجامد، اما شكست هم نمى‌خورد، زيرا هر عدم موفقيتى شكست نيست. نام اسپارتاكوس هم هرگز فراموش نشد، زيرا تاريخ مزرعه‌اى است كه هيچ دانه سالمى در آن گم نمى‌شود.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به اسپارتاکوس

نمایش همه

یادداشت‌ها

autumngirl

autumngirl

2 روز پیش

نیمه اول ا
          نیمه اول این کتاب رو به سختی تموم کردم ، چیزی برام جذاب نبود و نمیشد . داستان با مسافرانی شروع میشه که از شاهراه میگذرن و در این مسیر با صلیب ها رو به رو میشن ، مسافرایی که نیمه دوم کتاب کمرنگ میشه نقششون و در آخر کتاب اصلا بیان نمیشه چی به سر افکارشون اومد بعد از این سفر و چیزهایی که از اسپارتاکوس شنیدن!
و اما نیمه دوم ، نیمه دوم کم کم برام جذاب شد به حدی که طرز فکر شخصیت ها فکرم رو مشغول می‌کرد، گراکوس و کراسوس دو شخصیتی که فکر نمیکردم در آخر اینطور تاثیرگذار بوده باشن ، صراحت و حرف های گراکوس برام جالب بود و حتی دلم میخواست بیشتر ب شخصیتش پرداخته میشد، ناخودآگاه ذهنم می‌خواست به پیش‌بینی برسه که کدوم یکی از این دو شخصیت مهم روم بهتر هستن؟ ولی انگار انتخاب بین بد و بدتر بود 😄
سه جوانی که داستان باهاشون شروع شد راستش تا آخر داستان متوجه اخلاقیات و افکارشون نشدم!
کنجکاو هم نبودم که بشم!
قسمت هایی از داستان که راجب زمان اسپارتاکوس گفته شده بود بیشترین جذابیت رو داشت ، از بین دوستان اسپارتاکوس فکر میکنم به داود بیشتر از همه پرداخته شد و دلیلی هم داشت که اینطور شد! زندگی ۴ مرحله ای و سختی که گذرانده بود من رو تا آخرین پاراگرافش سر جای نشوند. همینطور این که آخرین گلادیاتور بود که به صلیب کشیده شد.
در آخر این کتاب من رو برای دیدن فیلم های گلادیاتور مشتاق کرد همچنین برای خوندن بیشتر راجب تاریخ رم!
نسخه ای که من خوندم ۳۹۰ صفحه ای بود و تعداد چشمگیری مشکل ویراستاری داشت!
        

2

          این کتاب رو بینهایت دوست داشتم.
همیشه تاریخ و مخصوصا تاریخ روم و یونان باستان برای من جذاب بوده و چی بهتر از یک رمان تاریخی برای خواندن.
درسته که به ترجمه‌ی آقای منصوری خرده هایی گرفته میشه اما کاملا بدون درنظر گرفتن هرچیزی از این رمان به شدت لذت بردم.
این رمان فقط درباره‌ی اسپارتاکوس و انقلاب و آزادی‌خواهی اون نیست در کنار سیر اصلی داستان از مسائل مهمی مثل سیاست، طرز تفکر، معیشت، شغل، تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم روم باستان هم حرف زده میشه و به نظر من همین نقطه‌ی قوت این رمان هست یعنی فقط به یک جنبش که البته جنبش مهمی هم هست اکتفا نمیشه و در کنارش یک فضاسازی کامل از روم باستان به تصویر کشیده میشه.
و اما اسپارتاکوس که حرف زدن درباره‌اش کار آسانی نیست این مرد فقط و فقط به دنبال آزادی بود و برای این حق جنگید. بارها و بارها در کتاب از تفکری که رومیان درباره‌ی غلامان داشتن گفته شده و بسیار دردناکه.
اگر زمانه‌ی امروز رو اسپارتاکوس میدید بدون شک باز هم دست به انقلاب میزد چون ما انسان ها برده‌های مدرن این زمان هستیم و هر کی به نوعی برده‌ی چیزی و یا نظام سرمایه داری شده🥲
        

3