معرفی کتاب ترکه های درخت آلبالو اثر اکبر خلیلی کتابعمومیداستانایران ترکه های درخت آلبالو اکبر خلیلی و 1 نفر دیگر 4.2 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر اسم شابک 9786226019231 تعداد صفحات 416 تاریخ انتشار 1399/11/7 توضیحات کتاب ترکه های درخت آلبالو، نویسنده اکبر خلیلی. پستهای مرتبط به ترکه های درخت آلبالو محدثه سلمانی 1402/10/1 تکه هایی از کسانی که می شناسیم 25 69 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد حسین زاده 1402/12/9 #رمان#ترکه_های_درخت_البالو. روایتی است از روزهای سخت کردستان و آنچه بر ارتش و سپاه گذشته است داستانی پر کشش و پر ماجرا از دوران پهلوی و انقلاب تا تهاجم کومله دموکرات به کردستان 0 0 حسن مجیدیان 1403/8/23 🔹کتاب ترکه های درخت آلبالو ما خودمان رُمان خوبِ فارسی کم نداریم انصافا. نویسندگان ما فضای فرم و محتوایشان نزدیک به حال و هوای ما و تجربه ی زیسته ی ماست. خاصه ما در ادبیات پایداری و جنگ، آثار درخشان کم نداریم. مشتری پر و پاقرص و حرفه ای این کتاب ها هم رهبر عزیز است. ترکه های درخت آلبالو داستان سرهنگِ نظام شاهنشاهی است. به نام مدنی. بچه ی شاه عبدالعظیم و از یک خانواده ی اصیل و مومن. سرهنگ همزمان با انقلاب چون ارتشیِ شاه بوده دستگیر و زندانی میشود و حکم اعدام میگیرد. اما با پیگیری های همسرش و مساعدت رئیس زندان و نظر مساعد مقامات، به او فرصت میدهند که به کردستان برود و آن جا را سر و سامان دهد. سرهنگ میرود به کردستان و.... خواندنی، شیرین و البته پُر از غمِ مردمانِ مظلوم کردستان و وحشی گری و بیرحمی کومله ها و تجزیه طلب ها و ضدانقلاب است. رمان بر اساس مستندات نوشته شده به نظرم. لااقل بخش مربوط به کردستانش، مستندات حقیقی دارد. کتاب را انتشارات ِ اسم چاپ کرده است. از آقای اکبر خلیلی. #معرفی_کتاب #کتاب_ترکه_های_درخت_آلبالو #انتشارات_اسم #آخرین_کتابی_که_خواندم 0 0