معرفی کتاب حسین (ع): عقل سرخ اثر حسن رحیم پورازغدی کتابعمومیفلسفهاسلامی حسین (ع): عقل سرخ حسن رحیم پورازغدی 4.1 8 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 16 خواهم خواند 3 ناشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی شابک 9789644761607 تعداد صفحات 118 تاریخ انتشار 1398/6/13 توضیحات کتاب حسین (ع): عقل سرخ، نویسنده حسن رحیم پورازغدی. بریدۀ کتابهای مرتبط به حسین (ع): عقل سرخ آشیخ دکتر 1403/11/21 حسین (ع): عقل سرخ حسن رحیم پورازغدی 4.1 1 صفحۀ 112 سپاس خدای را که گوشهای ما هنوز میشنود و چشمان ما میبیند و دلهای ما آگاه است. امام حسین (علیه السلام) 0 9 مهدی شکرگزار 1404/4/24 حسین (ع): عقل سرخ حسن رحیم پورازغدی 4.1 1 صفحۀ 72 0 1 لیستهای مرتبط به حسین (ع): عقل سرخ مزدوَر آ.پ 1404/4/12 مُحرَّمانهها (در محرم بخوانیم) 16 کتاب شما هم اگر کتابی را مناسب خواندن در ماه محرم میدانید به این لیست اضافه کنید. 0 7 سید محمدعلی نیکنام 1404/4/8 قیامسرخ 7 کتاب کتابهایی که حول محور قیام اباعبدالله الحسین (علیه السلام) نوشته شده است و نگاهمان را بیش از پیش از راه سرخ امام عالمیان آشنا میکند تا ما نیز قدمی در این راه بگذاریم 0 10 مریم السادات هاشمی 1404/4/6 از حسین باید گفت 11 کتاب اگر سالی بیاید و بگذرد محرمی برسد و صفری تمام شود ولی شناخت ما نسبت به «حسین»(ع) عوض نشود، عایدی آن سال چه بوده؟ محرم فرصتی ست که این معرفت عمیق تر شود اشک بر حسین به دنیا میارزد اگر از شناخت سرچشمه بگیرد و با عاطفه آدمی پیوند بخورد 0 7 محمدرضا 1404/1/29 ۱۴۰۴؟! 19 کتاب بسمالله الرَّحْمَٰن الرّحیم قُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا 0 2 محمدرضا 1403/3/7 سیدالشهدا(ع) _محرم 11 کتاب عاشورا 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدی شکرگزار 1404/4/28 کتاب، سخنرانی آقای رحیم پور در ۳ روز محرم سال ۸۰ هست. از شرایط زمان عاشورا، ویژگیهای جامعه، و تیپهای مختلف اشخاص آن زمان صحبت میشود. تاکید زیاد و بازخوانی خطبه منای حضرت هست که یک سال قبل از حادثه عاشورا بیان شده. از خطبه منا برای توصیف اوضاع و افراد آن زمان استفاده میشود. تاکید هم بر بحث عدالت اجتماعی و سکوت افراد شاخص آن زمان در برابر این شرایط است که باعث وقوع عاشورا است. 0 0