معرفی کتاب قفس پادشاه اثر ویکتوریا آویارد مترجم محمدصالح نورانی زاده

ویکتوریا آویارد و 1 نفر دیگر
4.3

9786001820069
1399/5/4

در کتاب سوم از مجموعه ی ملکه سرخ می خوانید:انقلابی سرخ در راه است و شاهزاده های نقره ای بر سر ملکه ای خونین با هم در نزاع اند. حالا صاعقه از وجود دختر آذرخشی رخ بربسته چه کسی راه انقلاب را روشن می کند؟مر بارو در زندان میون اسیر است. آذرخشش را از دست داده و پسری که زمانی دوستش داشته پسری بافته دروغ و خیانت که اکنون پادشاه میون کالور است تارهای در هم تنیده ی عنکبوتی مادر مرده اش را طوری به کار می گیرد که کشور را در قبضه ی سرکوب خود نگه دارد.در حالی که مر زیر سنگ های سکوت در قصر میون اسیر است سرخ ها و جهش یافته های تازه ای که پیش از این کسی از وجودشان آگاهی نداشت در حال تمرین نظامی هستند تا برای مقابله با میون آماده شوند. شاهزاده کال که عاشق مر است از هیچ تلاشی برای نجات او فروگذاری نمی کند.

لیست‌های مرتبط به قفس پادشاه

نمایش همه
Tasnim Shirin

Tasnim Shirin

1404/7/7 - 21:37

سایه های میان ماناتوانبی پروا

کتاب های فانتزی و یدونه دارک رومنس

13 کتاب

من خودم کتاب های فانتزی رو چیزی مثل پاستیل های بنفش میدیدم ولی الان که خوندم از نظرم کمی متفاوت بود و اگه بخوام نظر خودم رو بگم (با کمااال احترام به همههه) خودم خیلی پاستیل های بنفش رو نپسندیدم (البته باید بگم که خیلی وقت پیش خوندمش) وای خب یه لیست از کتاب های فانتزی ای که پسندیدم (ژانر های دیگه ای در کنارش هم باشه برای مثال دارک رومنس و این ها) : 1)سایه های میان ما 2) ناتوان 3)بی پروا 4) بی باک 5) ملکه سرخ 6)شمشیر شیشه ای 7)قفس پادشاه 8)طوفان جنگ 10) خردم کن 11)ویرانم کن 12) کشفم کن این ها از نظر من بودند که البته خیلی کتاب های بیشتری هم هستند که هر وقت بخونم اضافه میکنم ولی از نظر بنده ، به شخصصصه (باز هم بااا احترام به کسانی که این کتاب رو پسندیدند) من خودم سنگدل رو خوندم و واااقعا دوستش داشتم ولی از پایان بندی کتاب خوشم نیومدم (اگر میخواید سنگدل رو بخونید ادامه ندید شاید به نظرتون اسپویل باشه از نظر من اینکه پایان کتاب اننننقدر سداند بود و از همه لحاظ بهت شووووک وارد میشد یعنی نه تنها به همدیگه نرسیدن بلکه کاترین هم خیلی تغییر کرد و از نظرم خیلی برای خواننده سخت بود ولی باز هم اگر دوست دارید میتونید بخونید😁) پ.ن: من یک دفعه یادم اومد که یک شاااااااهکار رو فراموش کردم و گفتم اضافه کنم به لیست امیدوارم بخونید و خوشتون بیاد این شااااهکار یکم بهش بی توجهی شده ولی وااقعا فوق العادس ، یک مجموعه دو جلدی به اسم : جلد اول :شش کلاغ جلد دوم : قلمرو خلافکاران من خودم از این دو جلد واااااقعا لذت بردم و امیدوارم دوستش داشته باشید

Sarina

Sarina

1404/5/24 - 16:44

دلم می خواهد کله ی همه‌ی کالور ها را بکنم اون از میون دیوونه اینم از کال خائن .
دارم دیوونه میشم و دلم می خواهد گریه کنم .
دلم واسه مر هم خیلی میسوزه بیچاره شکسته عشقی یکی از بدترین شکست ها هست که این بدبخت دوباره رنجش را کشید .
لعنت به کالور ها
مرگ بر تایبریاس هفتم

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.