معرفی کتاب اینفلوئنسر: برندسازی شخصی در عصر رسانه های اجتماعی (برنامه ای برای مدیریت و کسب درآمد از تاثیر گذاری خود به عنوان یک تولیدکننده محتوا) اثر بریتنی هنیسی مترجم آناهیتا دخیلی

اینفلوئنسر: برندسازی شخصی در عصر رسانه های اجتماعی (برنامه ای برای مدیریت و کسب درآمد از تاثیر گذاری خود به عنوان یک تولیدکننده محتوا)

اینفلوئنسر: برندسازی شخصی در عصر رسانه های اجتماعی (برنامه ای برای مدیریت و کسب درآمد از تاثیر گذاری خود به عنوان یک تولیدکننده محتوا)

بریتنی هنیسی و 2 نفر دیگر
2.5
6 نفر |
4 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

5

خواهم خواند

6

شابک
9786004612364
تعداد صفحات
208
تاریخ انتشار
1399/9/18

توضیحات

        اگر صفحه اینستاگرام خود را بالا و پایین می کنید و از خود می پرسید، من هم لباس زیبا می پوشم، غذاهای هیجان انگیز می خورم و عاشق غروب آفتاب هستم؛ چرا کسی به من پول نمی دهد تا از زندگی ام لذت ببرم؟یا اگر تعداد زیادی دنبال کننده دارید و حس می کنید در تولید محتوا حرفی برای گفتن دارید، اما برنامه بلند مدتی در سر ندارید؛ اگر به خاطر تعداد زیاد دنبال کننده هایتان، یا زندگی قابل توجهی که دارید، برندها با شما وارد مذاکره شده اند؛ یا اگر از خود پرسیده اید چرا همه اینفلوئنسر نمی شوند؟این کتاب برای  شماست.
      

یادداشت‌ها

محدثه ز

محدثه ز

1404/4/11

          کتاب اینفلوئنسر رو به‌هوای پیج کتاب اینستاگرامم تهیه و شروع کردم، نکات خیلی خوبی هم ازش یاد گرفتم. تو این کتاب صفر تا صد بلاگر شدن رو خیلی واضح و با زبانی ساده توضیح میده، هم‌چنین آخر هر فصل مثال‌هایی از بلاگرهای موفق اورده که به درک بهتر مفاهیم اون فصل کمک می‌کنه.
مهم‌ترین نکاتی که تو این کتاب تاکید شده:
• خودتون باشید.
• اصالت داشته باشید! خلاق باشید و کپی‌کاری نکنید.
• محصول یا خدماتی رو معرفی کنید که حقیقتا به محتوای صفحه شما بیاد و دوسش داشته باشید و نه محصولی که پول بهتری می‌گیرید.

اما آیا واقعا این کتاب به‌درد بوکوفیل (پیج بلاگر کتاب) میخوره؟

رویکرد این کتاب تجاریه + همه مثال‌ها برای بلاگرهای آرایشی، لایف‌استایل و مسافرته برخلاف صفحه من با رویکردی رفاقتی!
با این حال بخش اول و دوم این کتاب رو توصیه می‌کنم بخونید! 
این کتاب به‌کار همه نوع پیجی میاد، ولی به‌کار بعضیا بیشتر میاد!
از طرفی ساختار این کتاب کاملا خارجیه، ساختاری که تو ایران تقریبا وجود نداره.
حدود صد صفحه اول این کتاب رو به‌چشم یک میکرواینفلوئنسر کتاب خوندم اما بقیه کتاب رو با نگرش یک مسئول روابط عمومی که بتونم تو انتخاب بلاگرها بهتر تصمیم بگیرم و بدونم چه ملاک‌هایی برای انتخاب بهترین‌ها وجود داره و با چه کسانی باید همکاری کنم.
به‌طور کلی هم برای حرفه‌ام هم برای علاقه‌م کتاب مفیدی بود.

☆ اینفلوئنسر کسی است که تاثیرگذار باشه، فارغ از تعداد فالوئر و لایک‌ها.

×اولین کتاب سال ۹۹، سیزدهم فروردین ۹۹
#کرونا
        

0

          فعالیت در فضای مجازی و پیشرفت در این حوزه از طریق افزایش فالوور و گرفتن لایک یکی از دغدغه‌های جوان امروز تبدیل شده است. اما آیا این پیشرفت کردن و رسیدن به درآمد در فضای مجازی اصول و قواعدی دارد؟ جواب مثبت است.  بله، حتا شاخ شدن هم نیاز به رعایت یک سری اصول دارد. 
کتاب اینفلوئنسر با زیرعنوان «برندسازی شخصی در عصر رسانه‌های اجتماعی» همین هدف را دنبال می‌کند. یعنی آموزش اصول و قواعد رشد کردن در فضای مجازی به عنوان یک اینفلوئنسر که پس از مدتی بتواند با برندهای معتبر قرارداد ببیند و به درآمد برسد. 
این کتاب از چگونگی راه‌اندازی یک صفحه قوی در اینستگرام، فیسبوک، توئیتر و پینترست برای‌مان می‌گوید. از اینکه چه عکسی را بگذاریم پروفایل و در بیوگرافی چه چیزی بنویسم و...
سپس از مخاطب‌شناسی می‌گوید و چگونگی ارتباط با برندهای معروف. بعد آموزش می‌دهد که چه قراردادی با چه بندهایی را می‌توان بست که از لحاظ مالی هم به پیشرفت رسید. 
در توضیح کتاب می‌خوانیم: «اگر صفحه اینستاگرام خود را بالا و پایین می‌کنید و از خود می‌پرسید من هم لباس زیبا می‌پوشم، غذاهای هیجان‌انگیز می‌خورم و عاشق غروب آفتاب هستم پس چرا که کسی به من پول نمی‌دهد تا از زندگیم لذت ببرم؟ یا اگر تعداد زیادی دنبال‌کننده دارید و حس می‌کنید در تولید محتوا حرفی برای گفتن دارید؛ اما برنامه بلندمدتی در سر ندارید، اگر به خاطر تعداد زیاد دنبال‌کننده‌هایتان یا زندگی قابل توجهی که دارید، برندها با شما وارد مذاکره شده‌اند یا از خود پرسیده‌اید چرا همه اینفلوئنسر نمی‌شوند؟ این کتاب برای شماست».
اما یکی از ضعف‌های کتاب برای مخاطب ایرانی نبود زیرساخت فعالیت قانونی و اصولی در فضای مجازی کشور ایران است. یعنی در کشور ما خیلی این مشاغل به رسمیت شناخته نمی‌شوند و برای همین رعایت اصول ذکر شده در کتاب تقریبا در ایران غیرممکن است. مشکل بعدی این است که کتاب بیشتر روی دختران اینفلوئنسری تمرکز دارد که با به نمایش گذاشتن زیبایی خود قصد درآمدزایی دارند که خب درنتیجه ترفندها و روش‌هایی که نویسنده معرفی می‌کند تقریبا به درد ما نمی‌خورد. یعنی با این کتاب خیلی نمی‌توان به شاخ شدن در اینستاگرام‌ امید داشت و در بهترین حالت شاید به یک داف تبدیل شد که ابزار و ملزومات آن را هم خدا در من قرار نداده است. 
اما قسمتی که در مورد راه‌اندازی یک صفحه قوی در فضای مجازی تاحدودی می‌تواند مناسب باشد که آن هم خیلی کوتاه است. 
کتاب اینفلوئنسر به نویسندگی بریتنی هنسی را انتشارات کوله‌پشتی با ترجمه آناهیتا دخیلی در ۲۰۶ صفحه منتشر کرده است.
        

0