چای عراقی: مجموعه داستان گروهی اربعین چای عراقی: مجموعه داستان گروهی اربعین حامد صاحبی و 4 نفر دیگر 3.2 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 5 ناشر دفتر نشر معارف شابک 9786004412827 تعداد صفحات 135 تاریخ انتشار 1399/6/18 توضیحات کتاب چای عراقی: مجموعه داستان گروهی اربعین، نویسنده حامد صاحبی. دورههای مطالعاتی مرتبط گروه کتابخوانی قم و گیلان 📚 1403/1/7 چای عراقی: مجموعه داستان گروهی اربعین حامد صاحبی 3.2 3 تعداد صفحه 10 صفحه در روز لیستهای مرتبط به چای عراقی: مجموعه داستان گروهی اربعین ice Pluto 7 روز پیش زندگی نامه و سفرنامه ⋆✴︎˚。⋆ℬ𝑜𝑜𝓀𝓈 18 کتاب لیستی از زندگی نامه و سفرنامه هایی که تا امروز خوندم... 0 0 مریم زارعی 1403/5/7 طریق العشق 25 کتاب کتابهایی با حال و هوای پیادهروی اربعین 4 17 مغربی 1402/3/14 اربعین 10 کتاب قراره هر ساله 0 12 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سعیده شبرنگ 1400/11/19 به نظرم کسی نیست که سفر #اربعین را تجربه کرده باشد و طعم شیرین #چای_عراقی را نچشیده باشد. مجموعه داستان #چایعراقی که به اهتمام #نشر_معارف منتشر شده، لحظاتی ما را سوار بر بال کلمات، زائر اباعبدالله میکند و ذهنمان با دنیای مردمانی آشنا میشود که نسیمی از کوی سیدالشهداء، بر آنها وزیده است. این داستانها به انتخاب آقای #محمدرضا_شرفی_خبوشان کنار هم قرار گرفتهاند. 0 2 سید عطا ناقدی فر 1402/9/27 چند داستان دربارهٔ اربعین به انتخاب آقای محمدرضا شرفی. داستان اول هم کار خود ایشونه. حقیقتش رو اگه بگم، غیر دو سه تا داستان که بهم چسبید، بقیهشون چندان بهم مزه نداد. ولی خب سلیقهٔ منه و ممکنه خیلیهاشون به کام شما شیرین بیان! 0 1 سیدکمال 1402/8/28 مطالعه این کتاب در تاریخ 1400/06/22 به پایان رسیده است. 0 0