معرفی کتاب جزیره ی پدربزرگ اثر بنجی دیویس مترجم سمیه حیدری جزیره ی پدربزرگ بنجی دیویس و 2 نفر دیگر 3.8 16 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 21 خواهم خواند 4 ناشر مهرسا شابک 9786227924077 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب جزیره ی پدربزرگ، نویسنده بنجی دیویس. لیستهای مرتبط به جزیره ی پدربزرگ مریم علویان 1403/8/16 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۶)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 3 فائزه جعفری 1403/7/2 درباره ی مرگ،این برادر زندگی! 33 کتاب از بچگی باید یاد گرفت که چطور با مرگ و اندوه روبه رو شد. فرار، پنهان کاری و نادیده گرفتن چیزی از سنگینی مرگ کم نمی کند. همان طور که دانستن و آگاه بودن هم چیزی به آن اضافه نخواهد کرد. اما کمک می کند با اندوه آمدنش چطور کنار بیاییم. 19 175 حانیه وحیدزاده 1402/8/24 آموزش مفهوم مرگ و زندگی به کودکان 4 کتاب موضوع مفهوم مرگ مناسب کودکان گروه سنی ب 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا توکلی 1402/8/4 کارن ارتباط خوبی با پدربزرگ دارد. روزی پدربزرگ دری مخفی در اتاق زیرشیروانی به او نشان میدهد و آنها با هم از این در عبور میکنند و با سفر در دریا به جزیره زیبایی میرسند؛ روز خوشی را با هم در این جزیره میگذرانند و وقت بازگشت پدربزرگ در جزیره میماند و کارن تنها برمیگردد. او با دیدن راحتی و آسایش پدربزرگ در جزیره میتواند به تنهایی برگردد. داستانی تصویری دربارهٔ مرگ و گذر از این دنیا مناسب بالای پنج سال. 0 6 ندا ظفری 1403/4/3 در بین کتاب هایی که با موضوع مرگ برای مخاطب کودک خوانده ام این داستان با وجود اینکه بی نقص نبود ، قابل تامل تر بود . ایده داستان و ترکیب فانتزی و خیال با واقعیتی چون مرگ برایم دلنشین بود و نسبتا خوب به آن پرداخته شده بود. فقط اینکه رنج پایین تر مخاطب ۴ تا ۸ ساله ی این کتاب متوجه تمثیل داستان می شود یا نه را نمی دانم ! احتمالا همین برایش کافی باشد که بتواند با جدایی عزیزانش به این شیوه ی خیالی کنار بیاید. 0 3 نیما 1404/3/21 یکی از بینظیرترین و زیباترین جواب هایی که میشه به یک کودک داد وقتی از شما میپرسه پدربزرگ (شخص عزیز از دست رفته) کجاست. توصیه میکنم حتما بزرگسالان عزیز کتاب های کودکان رو مطالعه کنید چون همه ما کودکانی هستیم با بینهایت پرسش بی پاسخ. 0 6 مریم علویان 1403/8/23 چه داستان تصویری شریفی بود دربارهی ازدستدادن! ما سوگ را در مراحل اولیه، خیلی نزدیک به عزیز از دسترفته تجربه میکنیم و بعد، دور از او و بدون اوست که ازدستدادنمان را هضم میکنیم و این تنهایی در سوگ چقدر سنگین و ویرانکننده است. 0 0 زاهده صالحان 1402/8/30 داستانی درباره مرگ و از دست دادن عزیزان . کتاب علی رغم داشتن موضوعی غمناک نه تنها کودک را دچار اضطراب و ترس از دست دادن عزیزان نمی کند، بلکه سبب می شود تا او با آرامش و امنیت بیشتری با این مفهوم روبه رو شود. 0 4 محدثه سعیدی 1402/3/16 یک داستان نرم با تصاویر زیبا،برای کنار آمدن با جای خالی عزیزان و مرگ آنها 0 1 مریم زارعی 1403/5/26 گفتن از مفهوم «مرگ» و توضیح دادنش برای بچهها یک امر چالشیه، خصوصا که یک وقتهایی خود بزرگترها هم دقیقا نمیدونن با چه چیزی مواجه شدند، سردرگم و حیرانند. این کتاب با یک قصه لطیف و پرمهر سعی کرده مفهوم مرگ رو به کودک منتقل کنه. نکته مثبتش اینه که از رفتن به جهان دیگر هم حرف زده و اصلا با تکیه به همین مسئله، مرگ رو تعریف کرده و نه «نیستی». وقتی از مرگ حرف میزنیم شاید رنگهای ذهنیمون سرد و تیره و افسرده باشند ولی تصویرسازی این کتاب زنده، خوشرنگ و قشنگ بود. در مجموع دوستداشتنی و خوب بود. 0 20