معرفی کتاب جعبه به دوش اثر ونسا روئدر مترجم سیده لیلا گل محمدی جعبه به دوش ونسا روئدر و 3 نفر دیگر 4.0 10 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر مهر و ماه نو شابک 9786227437386 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1400/2/11 توضیحات کتاب جعبه به دوش، مترجم سیده لیلا گل محمدی. لیستهای مرتبط به جعبه به دوش عبدالله گیوه چی 1402/6/2 مهارت دوستی (پذیرش تفاوتها) 11 کتاب داستانهایی دربارهی دوستی با دوستانی که ویژگیهایی متفاوت دارند، پذیرش آنها و انعطافپذیری با دوستان 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب سادات رضازاده 1402/6/9 پدر و مادر لاکپشت کوچولو به او گفتند که ارزش او بیشتر از داشتن لاک است.... اما همیشه این ما هستیم که باید به قبول و پذیرش جمله های مهم زندگی مان برسیم. پوشا کوچولو هم استثنا نبود و رفت و رفت ، امتحان کرد و امتحان کرد تا بالاخره توانست خودش را آنگونه که هست بپذیرد.... اینکه خودمان را بپذیریم با تمام نواقص ولی سعی کنیم هر روز بهتر بشویم، به یک من بهتر تبدیل میشویم. 0 1 محدثه سعیدی 1402/4/14 موضوع:پذیرش خود و بی اعتنایی به حرف مردم 0 0 امیرحسین ملکی 1403/7/30 این روزها کتاب با موضوع پذیرش خود با وجود تفاوتها و اعتماد به نفس برای بچهها زیاد شده. این کتاب فوقالعاده نبود اما خوب بود. 0 0