معرفی کتاب خواهر خاموش اثر دایان چیمبرلین مترجم الهام عبادی

دایان چیمبرلین و 1 نفر دیگر
3.0

9786004611947
1399/2/24

اگر تمام آنچه تاکنون بدان باور داشتید دروغ از آب درآمد چه؟رایلی مک فرسون تمام عمر با این باور بزرگ شد که خواهر بزرگ ترش، لیزا، در نوجوانی خودکشی کرده است. همین باور به تصویر او از خانواده اش و روابط آنها با یکدیگر معنا می بخشید و بر تمام ابعاد زندگی او تأثیر گذاشته بود.ولی حالا بعد از گذشت بیست سال او با یافتن مدارکی متوجه می شود که حقایق روی دیگری دارند. تلاش رایلی برای فهمیدن حقیقت، تمام آنچه را تاکنون خیال می کرد دربار? خانواده اش می داند، زیر سؤال خواهد برد. او باید تصمیم بگیرد که گذشته برای امروز او چه معنایی دارد و با یافته های تازه اش از حقیقت چه خواهد کرد.

لیست‌های مرتبط به خواهر خاموش

اولین کتابی که از این نویسنده خوندم، "دروغ‌هایی بزرگ در شهری کوچک" بود که خیلی خوب بود. به همین دلیل، تصمیم گرفتم این کتاب هم بخونم. به نظر من، به دو دلیل نسبت به کتاب قبلی سطح پایین‌تری داشت. اول اضافه‌گویی بیش از حد نویسنده بود. توصیفات و توضیحات اضافه‌ی زیادی وجود داشت که می‌تونست کمتر بشه. دوم شخصیت‌پردازی نویسنده که کمی ضعیف بود.
درسته داستان کتاب قشنگ بود و حتی دوتا پلات تویست عالی داشت که به شخصه بعد از خوندن اولیش شوکه شدم، اما با چندتا از شخصیت‌های اصلی داستان خیلی خوب ارتباط برقرار نکردم.
رفتار رایلی و لیزا نسبت به برادری که اون‌قدر سختی کشیده و دچار بیماری‌های روحی و روانیه، خیلی به دلم ننشست. بیماری دنی تا حد زیادی ناشی از دوران کودکیش بود. پس این بی‌تفاوتی نسبت بهش، برام ناراحت کننده بود. از طرف دیگه، دلایل لیزا قانع کننده بود ولی دونستن این موضوع که علیرغم گفتن حقیقت، باز هم محکوم میشد، خیلی ناراحتم کرد.
در کل، صرف نظر از طولانی بودن داستان، دوستش داشتم و پیشنهادش میکنم.
خلاه داستان بدون اسپویل: داستان در مورد دختری به نام رایلیه که به تازگی عضو دیگه‌ای از خونواده‌ی پنج نفرش رو از دست داده. وقتی دو سالش بوده، خواهرش بعد از محکوم شدن به قتل خودکشی می‌کنه. چند سال بعد، مادرش رو در اثر سرطان از دست میده و حالا، پدرش قوت کرده. تنها کسی که براش مونده، برادرش دَنیه. برادری که دچار مشکلات جسمی و روحی زیادیه.
رایلی به خونه‌ی پدریش برمی‌گرده تا ترتیب کارهای وصیت‌نامه و وسایل خونه رو بده. کم‌کم در اثر صحبت با دوستان و نزدیکان پدرش و پیدا کردن یه سری مدارک، متوجه میشه ممکنه خواهرش زنده باشه. رایلی تموم تلاشش رو می‌کنه تا از این موضوع مطمئن بشه اما با رازهایی روبرو میشه که کل زندگیش رو تغییر میدن. رازهایی که تاریک و دردناکن.
آیا رایلی می‌تونه ثابت کنه خواهرش هنوز زنده‌ست؟ چه اسرار دیگه‌ای در این بین فاش میشه؟
امتیاز در گودریدز: 3.99