معرفی کتاب سیره رسول خدا (ص) اثر رسول جعفریان کتابعمومیتاریخ تاریخ اسلام سیره رسول خدا (ص) رسول جعفریان 4.1 10 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 16 خواهم خواند 9 ناشر دلیل ما شابک 9789647528429 تعداد صفحات 692 تاریخ انتشار 1398/7/8 توضیحات کتاب سیره رسول خدا (ص)، نویسنده رسول جعفریان. تاریخ اسلام تاریخی لیستهای مرتبط به سیره رسول خدا (ص) محسنحسام مظاهری 1401/8/15 بهترین کتابهایی که دربارهی پیامبر اکرم خواندهام 12 کتاب بهترین کتابهایی که دربارهی پیامبر اکرم خواندهام. 1 15 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدصادق اکبری 1402/3/17 یه وقت کسی میخواد برا بار اول با تاریخ اسلام مواجه بشه، در این صورت این کتاب، کتاب مناسبی براش نیست، اما یه وقت کسی با تاریخ اسلام اجمالا آشناست و کمی مطالعه داشته، در این صورت این کتاب برا مطالعه عالی است. در واقع اگر بخوایم یکی از کتب خوب لایه تعمیقی تاریخ نقلی اسلام رو معرفی کنیم، قطعا این کتاب یکی از گزینه های جدی است. مباحث ابتدای کتاب کمی سنگین است و بیشتر مباحث روشی رو هدف قرار داده، اگر دیدید برای شما انس باهاش سخته از ابتدای مباحث نقل تاریخش شروع کنید نویسنده سعی کرده نقل ها و اقوال متعدد رو هم بیاره و اجمالا جرح و تعدیل هم بکنه یعنی یه قول رو به عنوان احتمال بیشتر اختیار کنه ویژگی خوب دیگه اش استناد به کتب متعدد هست که سعی کرده اجمالا از کتب دست اول هم مثلا باشه قلمش هم روان و خوش خوان هست. عموما سعی کرده از سطح تاریخ نقلی هم عبور کرده و تحلیل هایی رو هم ارائه کنه اما نقطه قوت این کتاب تحلیل هاش نیست بلکه همون رویکرد تاریخ نقلیش هست کار با مواضع اخیر نویسنده اش یعنی آقای جعفریان ندارم اما انصافا جزو کتب خوب تاریخ نقلی هست، البته نه برا مواجه اول 1 14 جواد محمدنیا 1403/10/18 برای اینکه قرآن را بهتر بفهمید چارهای ندارید که اتفاقات زمان نزول و شخصیتهای آن دوره را بشناسید. حالا میخواهید قرآن را بهتر بفهمید؟ این کتاب را به شما توصیه میکنم. ضمن اینکه مقدمۀ کوتاه این کتاب دربارۀ شناخت منابع تاریخ اسلام هم برایم خیلی جذاب بود. 0 3 امیرحسین 1401/3/12 مهمترین نکته ی مثبت: ارجاعات به نصوص دست اول و مقابله نظرات مختلف و تهایتاایجاد قوه ی تحلیل شخصی برای مخاطب . ضعف اصلی کتاب به نظرم عنوان کتاب بود کتاب بیشتر بررسی اسلام در بستر تاریخ بود تا تاریخ سیاسی اسلام. 4ستاره برای کتاب کم و 5 ستاره هم زیاد است 0 0 نوید نظری 1403/6/10 حسن کتاب بهرهمندی از منابع دست اول است. اگر هدفتان از خواندن تاریخ اسلام آگاهی صرف از رخدادها و وقایع است بنظرم کتاب دیگری انتخاب کنید؛ فروغ ابدیت آقای سبحانی خوب است. این کتاب به شما کمک میکند جامعه مدنی معاصر پیامبر، سیره حکمرانی آن حضرت و ریشه بسیاری از وقایع بعدی جهان اسلام را دریابید. 5 9