همیشه در قلعه زیسته ام

همیشه در قلعه زیسته ام

همیشه در قلعه زیسته ام

شرلی جکسون و 1 نفر دیگر
2.5
6 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

14

خواهم خواند

2

شابک
9786009618408
تعداد صفحات
184
تاریخ انتشار
1396/6/15

توضیحات

        
به نظر بسیاری از شخصیت های او لذت بردن از جریحه دار شدن، نوعی شادمانی و سرخوشی است و دور شدن از گروه یا خانواده ای فرمانبردار ملال انگیز نه تنها نوعی پیروزی اخلاقی، که صورتی از برتری فرد یا گروه رها از تعلق است؛ ما همیشه در قلعه زیسته ایم و زندگی را زور دیگری نمی خواهیم.
بن مایه ی فرزند به منزله ی شیطان همیشه در قلعه... را به موج رمزی-زن باوری نیمه ی سده مانند آنچه که در تخم بد و بچه ی رزمری دیده ایم پیوند می دهد ولی کتاب جکسن در حکم تخم بدی است که پینتر یا بکت آن را بازنویسی کرده باشند. در واقع برداشت جکسن از زندگی انسان به عنوان نوعی میراث ویرانه نشینی در قلعه ای روبه زوال، یادآور پیش و پس از دو پرده از روزهای خخوش است که در آن وینی آفریده ی بکت، که در آغاز تا کمر و سپس تا گردن مدفون می شود لاف می زند که، این چیزی است که به نظر من عالی است. کارآدمی در سازگار کردن خود با وضعیت های دگرگون شونده.

      

یادداشت‌ها

نارهوی

1402/12/17

        داستانی با فضای دارک که هیچ وقت نمیفهمی و توضیح داده نشده نقش اصلی چرا اون کارها رو انجام داده. دو تا دختر مشکل دارِ بی منطق.دختر اصلی که آرزوی مرگ همه بجز خواهرش رو داره.
بنظرم ارزش خرید و خوندن نداره.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0

مهشید

1402/4/26

        این دومین کتابی بود که از این نویسنده خوندم و فکر کنم آخرینش هم باشه چون ابدا از قلمش خوشم نمیاد.جوری که داستان روایت میشه خیلی گنگه،شخصیت ها همه گنگ و پیچیده ان و شاید این اولش خوب باشه ولی حداقل به عنوان خواننده نیاز دارم آخر داستان خیلی از علامت های سوال توی ذهنم برطرف بشه ، بتونم شخصیت هارو حداقل تا حدود کمی بشناسم و بفهمم که نیاتشون چی بوده،اما شرلی جکسون همیشه همه چیز رو گنگ و ناگفته باقی میزاره و داستانش رو تموم میکنه مثل اینکه انتظار داشته باشه خواننده بقیه اش رو خودش حدس بزنه.
من‌تنها چیزی که فهمیدم این بود که مری کاترین یجورایی مشکلات روحی و آسیب های روانی داشت و همچنین اجتماع گریز بود و به همین واسطه خواهرش رو هم با خودش توی خونه زندانی کرده بود(البته بعد از اینکه باقی خانواده رو همه رو کشت)
ولی اینکه چیشد که این آدم اینجوری شد،چرا خواهرش به خواسته هاش تن داد و باهاش کنار اومد ،چی شد که از قتل خانواده تبرئه شدن و......تا آخر کتاب سوال باقی میمونه.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

3