ما همیشه در قصر زندگی کرده ایم
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
مری کت بلکوود با خواهرش کانستنس و عمویش جولیان در ملک پدری اش زندکی میکند.چهار عضو دیگر خانواده چند سال پیش در ماجراجویی مرموز کشته شده اند.حالا کانستنس از اتهام قتل تبرئه شده اما دنیا دست از سر این خانواده بر نمی دارد و اهالی دهکده نگاهی دیگر به این خانواده منزوی دارند.تنها مری کت است که خطر را حس میکند.در این هنگام ورود یک شخص جدید باعث اتفاقاتی میشود... «ما همیشه در قصر زندگی کرده ایم»آخرین رمان شرلی جکسون،و رمان محبوب حویس کارول اوتس و نیل گیمن،در سال 1962 از سوی مجله تایم به عنوان یکی از ده رمان برتر سال انتخاب شد.در سال 2002 مجله بوک شخصیت مری کترین بلکوود را در میان بهترین شخصیت های داستانی ابتدای قرن نوزدهم به بعد در رتبه هفتاد و یکم قرار داد.
لیستهای مرتبط به ما همیشه در قصر زندگی کرده ایم
یادداشتها
1402/12/17
1402/4/26
این دومین کتابی بود که از این نویسنده خوندم و فکر کنم آخرینش هم باشه چون ابدا از قلمش خوشم نمیاد.جوری که داستان روایت میشه خیلی گنگه،شخصیت ها همه گنگ و پیچیده ان و شاید این اولش خوب باشه ولی حداقل به عنوان خواننده نیاز دارم آخر داستان خیلی از علامت های سوال توی ذهنم برطرف بشه ، بتونم شخصیت هارو حداقل تا حدود کمی بشناسم و بفهمم که نیاتشون چی بوده،اما شرلی جکسون همیشه همه چیز رو گنگ و ناگفته باقی میزاره و داستانش رو تموم میکنه مثل اینکه انتظار داشته باشه خواننده بقیه اش رو خودش حدس بزنه. منتنها چیزی که فهمیدم این بود که مری کاترین یجورایی مشکلات روحی و آسیب های روانی داشت و همچنین اجتماع گریز بود و به همین واسطه خواهرش رو هم با خودش توی خونه زندانی کرده بود(البته بعد از اینکه باقی خانواده رو همه رو کشت) ولی اینکه چیشد که این آدم اینجوری شد،چرا خواهرش به خواسته هاش تن داد و باهاش کنار اومد ،چی شد که از قتل خانواده تبرئه شدن و......تا آخر کتاب سوال باقی میمونه.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.