معرفی کتاب پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت اثر سوندبرگ اینگلمان مترجم کیهان بهمنی

پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت

پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت

3.1

ناشر
آموت
1398/3/8

کتاب پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت، نویسنده سوندبرگ اینگلمان.

لیست‌های مرتبط به پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت

سلام و نور
اگه بخوام کتاب رو در یک کلمه توصیف کنم میتونم براش از کلمه «شیرین» استفاده کنم و تا حدودی ماجراجویانه . کتاب در مورد پنج بازنشسته به نام های مارتا ، کریستینا،آناگرتا،مغز و شن کش هست که تو خانه سالمندان زندگی میکنن اما اون ها  از وضعیت بدی که تو آسایشگاه وجود داره راضی نیستن  و یکبار با دیدن مستندی درباره وضعیت زندانیان تو زندان و بهتر بودن وضعیت زندانیان نسبت به سالمندان تصمیم می گیرن با انجام سرقت راهی زندان بشن، ماجراهای‌ کتاب خیلی جالبه و با اینکه شاید تصور کنید که سرقت های زیادی قراره اتفاق بیوفته اما فقط سه تا سرقت انجام میشه اما همین موضوع باعث پیش اومدن ماجراهای خیلی زیاد و جالبی میشه که این باند با نبوغ خودشون هربار مشکلات رو به شکلی حل میکنن ، تنها چیزی که برام یک مقدار باورش سخت بود سن زیاد اعضای این گروه بود که تقریبا بین هفتاد و پنج تا هشتاد بود و فکر میکنم برای انجام این سرقت ها نویسنده باید سن کم تری رو در نظر می گرفت اگرچه برای این موضوع هم در کتاب راه حلی درنظر گرفته بود . اگر که دوست دارین یه مدت ذهنتون از چیز های منفی خالی بشه و یه ماجراجویی خوب و شیرین رو شاهد باشین خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم ✨