بگو آآآ (روایت یک شغل) عمومیداستانایران بگو آآآ (روایت یک شغل) گروه نویسندگان 4.2 8 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 11 خواهم خواند 2 ناشر همشهری شابک 9789642411801 تعداد صفحات 202 تاریخ انتشار 1391/3/31 توضیحات این کتاب، بخش اولِ خاطرات شغلی است که از خرداد 89 تا خرداد 90 در مجله همشهری داستان چاپ شدهاند. یادداشتها محبوبترین جدید ترین نفیسه سادات موسوی 1401/3/10 با اینکه بیشتر اینها رو تو کتاب داستان همشهری خونده بودم ولی کنار هم بودنشون هم لطف داشت. روایتهای کوتاه کوتاه و لقمهای از زوایای پنهان شغل های مختلف. زاویه دیدهایی که ما از بیرون شاید به ذهنمونم نرسه وجود دارن. مشکلات و دغدغه ها و موانعی که دونستنشون باعث میشه ناخودآگاه احترام بیشتری برای صاحبان اون شغل ها قائل باشیم. و البته جذابیتهای پنهان شغلها هم برامون آشکار میشن با خوندن این کتاب. مخصوصا شغلهایی که بصورت روزمره کلی مراجعه کننده مختلف دارن و هیچ روزیشون شبیه روز قبل نیست. در کل به یکبار خوندنش می ارزه. مخصوصا بعنوان کتابی که تو مسافرتهای کوتاه برای تو قطار مثلا همراه میبریم 0 2 مشتاق شهادت 1403/2/3 خیلی کتاب خوبیه ;) هم تجربه شغلی میده هم با ریزه کاری ها و مشکلات شغلی آشنا می کنه گاهی با بعضی خاطرات می خندی، گاهی باید غصه بخوری و ناراحت بشی و نگران از این همه مشکل.. به نظرم کتاب خوبی برای هدیه دادن به سنین نوجوانیه خوندنش که خیلی لذت بخشه بعلاوه اینکه طرح جلدش جذابه به نظرم :D من که چهار ساعته خوندمش 0 2 معصومه توکلی 1402/1/30 ریویو باشد برای بعد.. پ.ن. لیلی این را هم اضافه کن به فهرستت! :) 0 1 Sh M 1401/3/10 معمولاً یکی از قسمتهای ه.د که زودتر از بقیۀ قسمتها میخونم، روایتهای مستند و خصوصاً روایتهای شغلی هستن. نثر روون و خودمونی این کتاب هم باعث شد که دوستش داشته باشم و از خوندن ش لذّت ببرم. 0 2 مظفری 1403/2/3 نوشتههای این کتاب را در همشهری داستان خواندم. دوست داشتنی بود و جالب 0 5