معرفی کتاب مثنوی دانشجویی اثر عباس احمدی کتابعمومیادبیاتشعرشعر ایران مثنوی دانشجویی عباس احمدی 3.8 12 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 26 خواهم خواند 2 ناشر سپیده باوران شابک 9786009159543 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1394/8/24 توضیحات کتاب مثنوی دانشجویی، شاعر عباس احمدی. ادبیات ایران ادبیات معاصر جشنواره فروش20 درصد تخفیف دهه 2010 میلادی شعر ایرانی شعر طنز لیستهای مرتبط به مثنوی دانشجویی فهیمه حدیدی 1403/1/15 شکرخوان فارسی🍬❤️ 42 کتاب شعر فارسی به خودی خود ، دل نشین و دل گشاست. حالا شما حساب کنید با رندی شاعر و چاشنی طنز همراه شود! شعر طنز اگرچه زبان تند و گزنده ای دارد اما می تواند قشنگ ترین و واقعی ترین لبخندها را_ با دو ردیف دندان پیدا_ به مخاطب هدیه کند. در حقیقت شعر طنز هم نیش است و هم نوش! در ادامه همان پست درباره طنز ، این بار لیستی از کتاب های شعر طنز فارسی رو منتخب می کنم. در زمینه شعر با معاصرها ارتباط بیشتری دارم و کتاب ها را عموما از خوانده ها انتخاب کرده ام. امیدوارم با کمک شما لیست شیرین تری ببندیم! [بپیچیم ، بنویسیم ، ... نمی دانم!؟] پ،ن : یکی از کامل ترین و خواندنی ترین کتاب ها همین قهوه قندپهلو است. امید مهدی نژاد واقعا با سلیقه این کتاب را گردآوری کرده است. 0 14 مهتاب حیاتی 1402/8/19 طنز_شعر 13 کتاب برای وقت هایی که امتحان دارید یا استراحت بین دو کتاب سنگین 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهتاب حیاتی 1401/2/31 زندگی دانشجویی این است و چیزی به غیر از این نیست. نویسنده گرامی سالهای زیادی دانشجو بوده و حرف دل گفته. طنز شاعرانه اش به قدر کافی خوبه. مناسب برای خواندن در جمع های دانشجویی، تشکل ها، شورای صنفی، برنامه هایی که اساتید و مسئولان دانشگاه حضور دارند و غیره. دانشجوهای دانشگاه ندیده هم بخونن، اگه دلشون شکست و اشکی جاری شد، دلشونو روونه دانشگاه کنن. برا منم دعا کنن حاجت بگیرم. 0 0 محراب اندیشهها 1402/6/21 ترم دوم دانشگاه بودم که این کتاب رو میخوندم و قاه قاه میخندیدم البته اون موقع اینستاگرام🙄 فیلتر نبودو فالوئرامو مجبور میکردم که تو استوری ها همراه من این کتاب رو بخونن هه هه خیلی جوگیر بودم 😁 طنزشو خاصی داره که من دوستش داشتم 2 3 سید محمد بهروزنژاد 1402/3/30 ..به نام خدا.. تقلید از ابیات ابتدایی مثنوی معنوی برای طنز آفرینی ایده جالبی ست . حرف شاعر حق است و انتقادش به فضای دانشگاه وارد، اما وجه طنز اثر خیلی ضعیف است . خیلی کم خنده بر لب می آورد. 0 10 محمدپور 1402/10/10 شعر طنز مرتبط با دوران دانشجویی خیلی قشنگ و زیبا فضای دانشگاه و خوابگاه به زبان شعر به تصویر کشیده شده. 0 12 زهرا سادات رضایی 1403/6/20 بانمک بود دام دارام دیمدیم دارام دیمدام داران بیش از این عرضی ندارم، والسلام!😁 0 8