معرفی کتاب شرور‌ها اثر سرینا والنتینو مترجم نوشین محسنی

ناشر
باژ
9786222193218
1402/12/29

کتاب شرور‌ها، نویسنده سرینا والنتینو.

لیست‌های مرتبط به شرور‌ها

نویسنده: سرینا والنتینو
مترجم: نوشین محسنی
تعداد صفحات: ۲۱۸
خلاصه داستان:
قبل از رسیدن به شرارت، کروئلا دویل کی بود؟ ...

بررسی:
خب کروئلا شرور داستان صد و یک سگ خالدار یه انسان که مثل همه ما خاکستریه نه صرفا سیاه.
نویسنده برخلاف لایو اکشن نمیخواد کروئلا رو شخصی جا بزنه که بچه معصومی بوده و یواش یواش به خاطر بدی‌هایی که دیده به شخصیت شرور تبدیل میشه. بلکه تز همون ابتدا ریشه این جنون(؟) رو نشون میده.
کروئلا دختری یازده ساله‌ایی که در تلاش همیشه مامانشو از خودش راصی نگه داره تا محبت مادری ببینه
مادری که به خاطر موقعیت اجتماعی سخت‌گیری‌های احمقانه داره.
روند داستان ارومه یه جورایی چون توی لندن سال‌های قبل روایت میشد، یه جورایی مثل کتاب‌های کلاسیک بود.
نکته مهم اینه که همهدشخصیت‌ها فقط در حد اسم هستن شما هیچ شخصیت پردازی ازشون نمیبینید هیچکدوم به جز خود کروئلا.
خانم پریکت کلا تو ذهن من یه زن که افسوس کروئلا رو میخورد ثبت شد فقط همین.
انیتا خب دوست همراه؟ ادم مهربان؟ فکنم فقط همین بود
اما خود کروئلا... به نظرم منطقی به اون شخصیت رسیده شد.
فضا سازی بعضی جاها انجام میشد و یه‌جاهایی نه.
و نوع روایت اول شخصه از زبان کروئلا یه جوری بود که انگار نشستی مقابلش و اون داره برات خاطراتشو میگه
اون پرش‌های زمانی و از اینده وسط زمانی که بهش نرسیده بود و غیره همش این حس رو میداد.البته اخرش دلیل این نوع نگارش مشخص شد.
من صد صفحه دوم رو بیشتر دوست داشتم.
لازمه چند نکته رو بگم:
این کتاب هیچ ربطی به لایو اکشن نداره.
دقیقاااا مطابق انیمیشن‌ها پیش رفت و دو فصل پایانی انیمیشن سال ۱۹۶۱ رو در بر میگیره و اسپویل میکنه. البته همه دیدیمش دیگه ولی اگر ندیدید قبلش ببینید و در واقعه ادامه کتاب میشه انمیشن دوم صدویک سگ خالدار که سال ۲۰۰۲ منتشر شد.
درنهایت همه چیز مثل پوست توله سگ‌های خالدار سیاه و سفید نیست، حتی برای فرد شروری چون کروئلا دویل ...