معرفی کتاب سینوهه: پزشک مخصوص فرعون اثر میکا والتاری مترجم ذبیح الله منصوری سینوهه: پزشک مخصوص فرعون میکا والتاری و 1 نفر دیگر 2.8 18 نفر | 6 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 37 خواهم خواند 8 ناشر تاو شابک 0000000001257 تعداد صفحات 498 تاریخ انتشار 1399/8/20 توضیحات کتاب سینوهه: پزشک مخصوص فرعون، نویسنده میکا والتاری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین نوید نظری 1403/8/13 نتوانستم بفهمم ادعای نویسنده و مترجم کتاب مبنی بر مستند بودن اصل روایت درست بود یا نه! اما دست کم روشن است روایتهای موجود در کتاب منطبق با بسیاری از اسناد تاریخی و باستانی است! شاید همانها که این دست کتب را نوشته اند آن کاوشهای تاریخی را هم کرده اند! جلد اول سینوهه بیشتر متمرکز بر بررسی و شناخت فرهنگ و تمدن ملل جهان باستان معاصر مصر فراعنه است؛ سوریه و کرت تا وحشیهای جنوب و غرب افریقا. آغاز عصر آهن و توسعه تجارت بین الملل! رقابت علمای تمدنهای مختلف در علوم پزشکی، نجوم، استخراج فلزات و دیوان دولتها. بیش از همه اما رقابت خدایان مشهود است که آنهم برساختی از رقابت دولتهاست که پشت خدایانشان مخفی شده اند. در جلد اول سینوهه در مقام یک دانشمند جهانگرد از فرصت چرخش در بین ملتها و کشورها بهرهها برده است؛ دانش طبی و عمومی خود را افزوده و بر ثروت خود اندوخته است. هرچند محور جلد اول خود اوست اما اثر ویژه او در سرنوشت ملت مصر در جلد دوم نمایان شده است. 0 24 یحیی نوریان 1402/12/25 در انطباق ش با واقعیت بینهایت باید تردید برد اما کتابی خواندنیست؛ هر چند بسیار به ذائقه اهل تردید و شرک خوش میآید.... برای جوانترها و کسانی که مطالعات دینی خیلی کامل ندارند یک سم مهلک به حساب میآید. 1 4 ساناز پرچمی کاویانی 1401/8/17 به نظر من هر کتاب رو باید در سن مناسبی خوند.خوندن این کتاب برای من در صورتی لذت بخش میبود که حداقل ۱۵ سال پیش میخواندمش، خواندنش برایم نکته تازه ای نداشت ، این کتاب اگر جزو اولین تجربه های کتابخوانی باشه ،میتواند برای مخاطب لذت بخش و هیجان انگیز باشد؛ برای من نبود، به هییییچ وجه نبود. جلد دوم رو هنوز شروع نکردم ، امیدوارم اتفاقهای خوبی در جلد دوم رخ دهد که نظرم را نسبت به کتاب تغییر دهد. 1 15 آیناز 1402/3/18 برای کسایی که مثل من عاشق مصرو داستانای مصری هستن عالیه انقد زندگی سینوهه پر از اتفاق و هیجانیه واقعا من جلد اولشو تو دو روز تموم کردم خیلی عالی بود 0 6 Mmmmmmm 1401/8/14 کتاب فوق العاده عالی هست در واقعا میشه گفت همانندزندگی نامه یک فرد در قالب سفرنامه همون فرده و در واقع از کودکی سینوهه تا زمان مرگ اون هست و سختی ها و مشکلاتی که به تنهایی به دوش میکشه و سیاست فاسد زمان قدیم مصر و سفر هوایی هست که همراه با بردش بوده 1 9 مجید اسطیری 1402/12/17 گذاشتمش کنار قبل این که بیشتر وقتمو تلف کنه. در مورد ترجمه ذبیح الله منصوری نقدای زیادی هست اما مشکل من با خود داستان بود. علیرغم ظاهر رئال داستان خیلی از چیزها غیرقابل پذیرشه. توی مصر باستان پزشکا با سوزن تزریق انجام میدن! یه چیزایی هم که درباره مناسبات اجتماعی میگه نمیشه پذیرفت. انگار اروپای معاصر رو داره توصیف میکنه. سریانی ها حتی فقیرترین مردمشون در شرکت کشتیرانی سهامدار هستند! جل الخالق. ویکی پدیای انگلیسی میگه میکا والتاری خیلی درباره مصر باستان تحقیق کرده اما موقع انتشار هم همین طور نقدا به کار وارد بوده 0 0