لیستهای کتاب ستاره لیست منتشر کرد. 1404/1/28 براي خريدن... 20 کتاب قبول داريد كه كتاب خريدن از كتاب خواندن كاملا سوا است و عشق و نياز خود را میطلبد؟ پ ن : ليستي كاملا شخصي 0 0 اردلان صفدریان لیست منتشر کرد. 1404/1/23 بهترینهای پالتویی 6 کتاب کتابهای پالتویی به دلیل قطعی که دارند امکان جابهجایی راحتتری نسبت به بسیاری از کتابها دارند و شما هر جا که باشید. از مترو گرفته تا دانشگاه و ... میتوانید همراه خودتان داشته باشید. 6 95 مریم لیست منتشر کرد. 1403/12/18 از زنان چی بخونیم؟ (لیست آپدیت خواهد شد) 41 کتاب این یک لیست جامع یا تخصصی نیست، فقط لیستیه از کتابهایی با دغدغهی زنانه یا نویسندههای زن که شخصا هر کدوم برام چیز جدیدی برای ارائه داشته. 3 176 مهتاب تیموری لیست منتشر کرد. 1403/11/30 خوانده شده های 1403 66 کتاب سال 3 برای من خیلی سخت و پر از چالش بود. از مسائل کاری گرفته تا از دست دادن عضوی از خانواده و مشکلات فراوان دیگه. الان دیگه تقریبا به آخرهای این سال رسیدیم و فکر کنم وقت خوبیه که دورنمای سال رو ببینم. اگر هرکدوم از کتاب ها رو خوندین خوشحال میشم نظرتون رو برام بنویسین. امیدارم سال 3 با شما مهربون بوده باشه.✌ 0 19 همتا لیست منتشر کرد. 1403/10/1 قهرمانان زن👸🏻 42 کتاب تصمیم گرفتم کتاب هایی که شخصیت های اصلی اونها زنان و دختران هستند و خودم هم دوستشون دارم اینجا لیست کنم. 🕯توجه: لیست شامل کتاب های فمینیستی نمیباشد بلکه صرفا کارکتر اصلی آنها زن هستند. ( این لیست آپدیت میشود ... ) 14 166 سمیرا علیاصغری لیست منتشر کرد. 1401/8/1 داستانِ زنان 12 کتاب داستانهایی دربارهی زنان یا روایتهایی زنانه از زندگی 10 52