لیستهای کتاب 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 لیست منتشر کرد. 1403/12/10 فانتزیهایی برای دور شدن از واقعیت✨ 37 کتاب کتاب هایی که به کمک آنها چند ساعتی از دنیای واقعی دور میشوید✨📚 (در آینده کتابهایی اضافه میشه🙂) 2 49 barly لیست منتشر کرد. 1402/12/6 1402 books🌿📚 23 کتاب اینا همهی کتاب هایی که من توی ۱۴۰۲ خوندم و میتونم بی هیچ شکی بگم که این سال جزء سه سال برتر زندگیه منه 🥲 کتابایی رو امسال خوندم که خیلی معروف بودن و کم کیفیت یا اصن معروف نبودم ولی کیفیت بالایی داشتن کتابایی رو خوندم که عاشقشون شدم و کتابایی خوندم که ازشون متنفرم 🫡 آقا اگه بخوام نتیجه گیری کنم میتونم بگم که قشنگ امسال سال فرار من از زندگیو تجربه کردن کلی زندگی جدید و اتفاقات متفاوت بود .... خلاصه که نمیدونم حسی که من امسال تجربه کردم رو چطوری براتون توضیح بدم که متوجهش بشید 🫠✨️ مرسی که به حرفام توجه کردین خدافظ🪐🚞 6 22 نرگس لیست منتشر کرد. 1403/12/28 رمان کودک و نوجوان/ ادبیات فانتزی 32 کتاب tbr 0 0 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 لیست منتشر کرد. 1404/1/1 1403 چجوری گذشت؟✨📚 40 کتاب خب تصمیم گرفتم هر کتابی رو که 403 خوندم توی این لیست بیارم:) راستی یکی از مهم ترین اتفاقای امسال برای من کلاس زنگ تماشا بود که بخشی از کتاب هایی که خوندم رو مدیون اون کلاس و معلم مهربونش خانم توکلی هستم💖 2 33 فاٰطمهزهرا لیست منتشر کرد. 1402/7/18 ۴۰۳ ِ خورشیدی.☀️ 27 کتاب برای اینکه پیشرفت یا پسرفت کتابخوانی در سال جاری مقابلِ چشمانم باشد و به معنای تایید و خوب بودن کتابها نیست. 0 13 maryam torabi لیست منتشر کرد. 1402/12/28 لیست کتاب های ۱۴۰۲ 88 کتاب خوانده شده ها 0 16 امیررضا سعیدینجات لیست منتشر کرد. 1403/1/5 فٰانْتِزِیْ بِخوٰانِیْمْ... 12 کتاب بسم الله یک بار برای همیشه باید تکلیف خودمان را با بعضی کتابها روشن کنیم. اینکه عدهای، بعضی کتابها را میخوانند و عده دیگر آن کتابها را در شأن خودشان نمیدانند یا اینکه بعضی از کتابها را، فاقد ارزش تصور میکنند همگی برخاسته از تصور اشتباهی است که خواه ناخواه اسیرش شدهایم. یک بار برای همیشه باید این تابوی به وجود آمده را بشکنیم و با خودمان بگوییم: سراغ بعضی کتابها هم باید رفت. به نظر کتاب نخواندنی وجود ندارد و ما در حقیقت با روشنفکر نشان دادن یا متفاوت نشان دادن خودمان در اینکه بگوییم: فلان کتاب خوب نیست، تنها و تنها خودمان را از آن محروم کردهایم. شاید بتوان گفت: هر کتابی به یک بار خواندنش میارزد. اما این خودمان هستیم که مشخص میکنیم چه کتابی در برنامه زندگی مان موثر است و چه کتابی نه. پس عبارت درست این است که بگوییم: همه کتابها خواندنی است اما بعضی کتابها در برنامه زندگی من نیست. به نظرم جریان فانتزی خوانی و به شکل کلیتر، رمان خواندن هم دقیقاً همین است. پس در این دوران دوری از کتاب و انس نداشتن با آن، بهتر است که مطابق علایق مان بخوانیم و به سخن دیگران نیز توجه نکنیم. نظراتم درباره هر جلد از کتابهای این لیست در صفحه همان کتاب نوشته شده است. اگر دوست داشتید مطالعه بفرمایید. 🌹 2 16 Bahar لیست منتشر کرد. 1403/6/11 نسکافهی گرم! 7 کتاب لیست کتابهایی که حس و حال پاییز و زمستون رو بهم منتقل میکنند. ☕️ 0 4 joiboy لیست منتشر کرد. 1403/1/12 بد ترین کتاب هایی که خوندم 18 کتاب این لیست ، لیستی هست از بدترین کتاب هایی که خوندم و اگر خوندم بهش اضافه کنم. کتاب ها به دلیل های تو چشم و مهمی باعث این شدن که من ازشون بدم بیاد و اینجوری نیست که من فقط بدم میاد ، پیشنهادشونم نمیکنم . 283 33 سارا لیست منتشر کرد. 1403/4/7 یک فانتزی/ماجراجوییِ دوست داشتنی! 8 کتاب سفری به هاگوارتز؟ درسته! چوبدستی هایتان را بردارید و وارد کتاب شوید:) 0 11 عاطفه شکی لیست منتشر کرد. 1402/7/7 آسمون ☁️🌿 59 کتاب .. 📗🕊 6 50 فاطمه قدم لیست منتشر کرد. 1402/10/5 کتاب هایی که باید خواند 11 کتاب کتاب هایی که باید خواند! 0 6 نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1403/1/24 کتابهای علمی- تخیلی / فانتزی 25 کتاب در جهان وسیع اندیشه، هیچ چیز غیرممکن نیست! 0 3 E.A لیست منتشر کرد. 1402/9/18 مورد علاقه هام:)✨ 8 کتاب توصیه میکنم حتما بخونیدشون.. 1 19 فرناز لیست منتشر کرد. 1402/11/6 هری پاتر 15 کتاب 8 2 𝐕 لیست منتشر کرد. 1402/7/11 هری پاتر! 13 کتاب اینا آهنربای محض هستن هری پاتر و سنگ جادو🤍 هری پاتر و حفره ی اسرار آمیز 🤍 هری پاتر وجام آتش🤍 هری پاتر و محفل ققنوس 🤍 هری پاتر و شاهزاده دورگه 🤍 هری پاتر و یادگاران مرگ 🤍 هری پاتر و فرزند نفرین شده 🤍 ممنون میشم اگه لایک کنی🤍 ممنون میشم اگه کامنت بزاری ❤️ ممنون میشم اگه فالو کنی 🤍 23 26 ط̸ا̸ه̸ا̸ ص̸ـ̸ב̸ا̸ق̸ت̸ (𝒯𝒶𝒽𝒶 𝒮ℯ𝒹𝒶𝓆𝒶𝓉) لیست منتشر کرد. 1402/7/2 هری پاتر 13 کتاب هری پاتر خونا بیان! 5 21 Zahra لیست منتشر کرد. 1402/8/25 هری پاتر (بهترین کتاب جهان) 13 کتاب قشنگتریییین کتاب هایی که تا حالا خونده م♥️♥️♥️♥️ 23 17 دراکو لیست منتشر کرد. 1402/7/11 مجموعه ای فانتزی با طعم جادو🎭 7 کتاب مجموعه ای فانتزی برای دوستداران جادو🤍 🎭 💯 ⛓️ هری پاتر و سنگ جادو🤍 هری پاتر و تالار اسرار🤍 هری پاتر و زندانی آزکابان🤍 هری پاتر و جام آتش🤍 هری پاتر و محفل ققنوس🤍 هری پاتر و شاهزاده دورگه🤍 هری پاتر و یادگاران مرگ🤍 💯 در این کتاب شما همراه با 🤍هری پاتر 🤍میخندید، میگریید، شادی میکنید، ناراحت میشوید و 🤍جادو🤍 میکنید 🎭 ممنون میشم اگه فالوم کنی🤍 ممنون میشم اگه لایک کنی🤍 ممنون میشم اگه کامنت بزاری🤍 فالو=فالو لایک=لایک کامنت=کامنت 6 12