لیستهای کتاب محمدپور لیست منتشر کرد. 1402/10/30 زندگی مشترک 13 کتاب کتابهای مرتبط با قبل ازدواج و بعد از ازدواج، شناخت جنس مکمل، نحوه ارتباط و ابراز علاقه، چگونگی ابراز ناراحتی و دعوا کردن و دیگر مسائل پیرامون تشکیل و تداوم زندگی مشترک 0 48 سمانه نظیری لیست منتشر کرد. 1403/5/15 برای ازدواج خوب 10 کتاب کتاب نیمه دیگرم دوجلدی هست که جلد دو رو تو لیست پیدا نکردم. کنارش صوت های ازدواج موفق شاهین فرهنگ به شدت توصیه می شود 0 16 سیده زهرا موسوی لیست منتشر کرد. 1403/12/19 《ازدواج》 13 کتاب استاد محمدتقی جعفری میفرمایند: آیا برای پنجاه سال زندگی مشترک، نمیخواهید پنجاه ساعت وقت بگذارید، فکر کنید، مطالعه کنید یا به سخنرانی بزرگان در این زمینه گوش دهید؟! 0 9 نامی لیست منتشر کرد. 1403/4/30 بهترین کتاب ها در رابطه با ازدواج 5 کتاب برای انتخاب همسر و دوران پس از عقد پیشنهاد میشود 0 2 رجاء لیست منتشر کرد. 1402/8/26 پیش از ازدواج! 6 کتاب کتاب هایی که گاهی حرفای درونشون بنظرم همخونی نداشت باهمدیگه ولی مجموعا که کنار هم گذاشتم آگاهیم بیشتر شد و نگاهم جامع تر و سَبکَم کاربردی تر! *دو کتاب آقای ولدی ک صحبت با امام زمان عج هست خیلی خیلی حس خوبی داره خیلی کاربردیه! پیشنهاد میکنم مطالعه کنین خوندن کل کتاب نهایتا 30 دقیقه وقت میبره 0 5 سید عطا ناقدی فر لیست منتشر کرد. 1402/2/8 کتابهای مناسب برای پیش از ازدواج 6 کتاب طبیعتا ازدواج یکی از مهمترین انتخابهای انسان است و طبیعیست که قبل از آن مطالعهای جدی داشته باشیم. من شش کتاب را به صورت جدی برای قبل از ازدواج توصیه میکنم که در این لیست آنها را آوردهام. 1 12