لیستهای کتاب خانومشکلات! لیست منتشر کرد. 1403/9/14 کتابهای⁰³ 15 کتاب باورم نمیشه که ۱۴۰۳ داره تموم میشه و من دارم به روند کتابخونیم گند میزنم و واقعا چرا اینطوری شدم ؟😐اونم وقتی ۱۴۰۲ رو هم تاسف بار گذروندم :/ خدایا منو برگردون به شکلاتی که میانگین ماهانه اش ۲۰۰ صفحه بود :) اینو نوشتم و میزارم اینجا تا اول ۴۰۴ که هر روز ببینمش و بهم یاد آوری بشه و از سه ماه و نیم باقی مونده به خوبی استفاده کنم😭 پی.ن:این لیست در حال بروز شدنه و تغییره ؛ پی.ن:هنوز کلی کتاب نخونده هست که باید بهش اضافه کنم اما دارم به این فکر میکنم من اصلا همینا رو میتونم کامل تموم کنم یا چی ؟ 0 6 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/17 کتابهای سفرنامه 33 کتاب کتابهای سفرنامه ای که خودم خوانده ام (آپدیت میشه انشاءالله)......... 2 62 مهتاب حیاتی لیست منتشر کرد. 1403/11/4 سفرنامه ها 18 کتاب بدون توضیحات😶 3 6 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ لیست منتشر کرد. 1403/6/23 هیجان میخوای؟ 10 کتاب کتاب هایی که از نظرم در عین هیجان، مطالب مفیدی براتون داره و اون رو برای شما تبیین میکنه شامل: این لیست همه اثر نویسنده محمدرضا حداد پور جهرمی می باشد. 0 8 امید محمدی لیست منتشر کرد. 1403/6/22 سوریه 34 کتاب کتب منتخب حوزه سوریه 2 9 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1403/6/2 سفرنامه ها 13 کتاب گزارش سفرهای جذاب و خواندنی...از خواندن هیچکدام پشیمان نخواهید شد :) 0 10 فاطمه رفعت لیست منتشر کرد. 1402/5/24 سفرنامه 11 کتاب چند وقته علاقه پیدا کردم به سفرنامه خوندن... بدون توجه به مکان یا نویسنده کتاب... همینطوری اگه قشنگ باشه میخونم و اینجا اونایی که خوندمو میزارم استفاده کنید 0 16 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 تا پخته شود خامی 13 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب سفرنامه سفرنامه، شرحی از تجربیات و ماجراجوییهای یک شخص در سفرهایش است. این شرح ممکن است شامل توصیفات مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی باشد. سفرنامهها معمولاً برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و توصیهها به دیرگان، نوشته میشوند. آنها میتوانند ارزشمند و جذاب باشند و به دیگران کمک میکنند تا بهترین تصمیمهای بهتری درباره سفرهایشان بگیرند. به طور کلی، سفرنامهها یک روایت شخصی از سفرهایی هستند که هرکسی میتواند از آن بهرهمند شود. ویژگی اصلی ادبیات سفرنامهها توصیف و تصویرسازی زیبا و جذاب از تجربیات سفر است. نویسنده سعی میکند با استفاده از زبان زیبا و شیوا، مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی را به تصویر بکشاند و تجربیات خود را به شکلی فوقالعاده و جذاب به خواننده منتقل کند. علاوهبراین، سفرنامهها معمولاً دارای یک دیدگاه شخصی هستند که برای خواننده جالب است و میتواند به او درک بهتر تجربیات سفر کمک کند. همچنین، این نوع ادبیات بیشتر به توصیفات تجربیات و حوادث در سفر تمرکز دارد تا از آن به عنوان یک شکل از رمان یا داستان استفاده کند. بستهٔ مطالعاتی حاضر به معرفی سفرنامهها میپردازد. 0 7 سید علی مهربان لیست منتشر کرد. 1403/1/7 سفر نامه ها و خاطرات دوران اقامت 10 کتاب در این لیست کتاب هایی وجود دارند که یا نویسنده به آن کشور ها سفر کوتاهی داشته یا در آن کشور مدتی اقامت کرده یا به آن کشور مهاجرت کرده است 0 2 عماد لیست منتشر کرد. 1402/12/29 کتاب ۱۴۰۲ 14 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۲ خواندم 0 1 محدثه تقوی راد لیست منتشر کرد. 1402/6/7 ۱۴۰۲ 52 کتاب ۱۴۰۲ خواندم 0 20