لیستهای کتاب امیری لیست منتشر کرد. 1403/5/1 کتابهای سال 1403 38 کتاب کتابهایی که سال 1403 خواندم 0 14 حـــامیم لیست منتشر کرد. 1404/1/13 در ۴۰۳ خواندم✌️ 37 کتاب سلام به همه دوستداران کتاب و قصه! امسال هم مثل همیشه، سفری پر از کشف جهانهای جدید، شخصیتهای به یاد ماندنی و ایدههای الهامبخش بود. از رمانهای تکاندهنده تا کتابهای غیرداستانی که ذهنم رو بازتر کردن، لیست امسالم رو آماده کردم تا با شما به اشتراک بذارم. 🔥 چرا این لیست رو ببینم؟ - اگر دنبال **پیشنهادهای متفاوت** از ژانرهای مختلف هستی، اینجا کلی ایده پیدا میکنی. - بعضی از این کتابها مثل **گنجهای پنهان** هستند که کمتر کسی ازشون حرف زده! - دوست داری بدونم نظرت درباره انتخابهام چیه؟ بیا توی کامنتها گپ بزنیم و تجربههامون رو ردوبدل کنیم. این لیست فقط یه مجموعه اسم نیست؛ **یه آینه از دغدغهها، خندهها و کشفهای یک سال از زندگی منه**. ممکنه توش کتابی پیدا کنی که زندگیت رو تغییر بده، یا شاید هم تو به من معرفیش کنی! 0 6 حسن موحدی لیست منتشر کرد. 1403/10/30 خاطرات طلایی 27 کتاب مجموعه ای از ناب ترین کتابهای خاطرات زندگی شهدا وایثارگران بزرگ کشور عزیزمان ایران 0 24 محمد مبینی لیست منتشر کرد. 1402/8/18 کتابهایی که آیتالله خامنهای دربارهش نظر دادند 90 کتاب کتابهایی که آیت الله خامنه ای درباره آنها صحبت کردهاند یا یادداشت نوشته اند 3 123 مخلوق او🌱 لیست منتشر کرد. 1403/6/23 در جستجوی شهادت با شهدا❤️🌿..... 21 کتاب برای کسانی که دوست دارند با شهدا آشنا بشوند.... 0 19 جواد فائزی لیست منتشر کرد. 1403/10/9 تقریظ رهبری 61 کتاب تقریظ به معنی ستودن مکتوب، مطلبی است که در تجمید کتاب یا نوشتهای مینویسند. صفحه تقریظ یا اپیگرام، صفحه و درآمدی ستایشآمیز است که بر یک اثر همراه با تأیید و ستایش نویسنده، و نیز معرفی کتاب مینویسند و معمولاً در صفحات آغازین کتاب قرار میگیرد. تقریظ اغلب شامل بیانیه و مطالبی است مختصر، جالب، به یاد ماندنی و گاهی اوقات تعجبآور یا آمیخته به طنز با استفاده از کلمات قصار و امثال و حکم. این سنت ادبی بیش از دو هزار سال قدمت دارد. اما در ایران پس از انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری این سنت از اواخر دهه 60 و ابتدای دهه 70 آغاز میشود. حدود 30 سال است که رهبری به عنوان یک مقام والای کشور، فرهنگ و ادبیات را دغدغه خود میدانند و توجه ویژهای به کتاب و کتابخوانی دارند. ایشان از هر راهی در تلاش هستند تا فرهنگ کتاب و کتابخوانی بهخصوص آثار مربوط به انقلاب و دفاع مقدس را گسترش دهند. مقام معظم رهبری پیش از انقلاب به عنوان یکی از چهرههای فرهنگی علاقهمند به حوزه شعر و ادبیات در میان ادبا و فعالان این حوزه شناخته شده بودند. این روحیه هماینک نیز در ایشان دیده میشود. روحیهای که سبب میشود تا ایشان هر سال به بازدید از نمایشگاه کتاب بیایند و یا نکاتی را در خصوص آثار متعدد بیان کنند. آنچه این روزها از تقریظات ایشان بر آثار متعدد به چاپ میرسد، نشاندهنده همین روحیه است 0 20 محمد برزوئی لیست منتشر کرد. 1403/8/23 دفاع مقدس 4 کتاب لطفا به ترتیب خوانده شود 0 3 سید محمود جهان آرا لیست منتشر کرد. 1403/7/14 بهترین های شهدایی 11 کتاب در دوره ای از زندگی ام، که از قضا دوره سختی ها و پوچی و بیچارگی بود با ژانری از کتاب آشنا شدم که نگاهم را به مشکلات و زندگی تغییر داد. امروزه در زندگی ها رنگ و بوی همه چیز هست الّا آن چیزی که باید باشد: رنگ و بوی «خدا». کسانی در میان ما همراه با نهایت سادگی میزیستند که گمشده خود را، معنای زندگی خود را در جایی غیر از انسان گرایی و اگزیستانسیالیسم یافته بودند. شاید دنبال معنای زندگی باشید چه ضرری دارد که زندگی عاشقان حقیقی را اقلا یک بار مطالعه کنید؟! شاید معنای زندگی تان را پیدا کردید. این ها بهترین های ژانر شهدا هستند، که هر کدامشان به تنهایی انسانهایی را متحول کرده اند. 0 11 FaMoSa لیست منتشر کرد. 1403/5/27 کتابهای تقریظ شده 100 کتاب تقریظ نویسان شغلشان تقریظ نویسی نیست و معمولا از مشاهیر جامعه هستند که بعضی مواقع تقریظ آنها به آن کتاب اعتبار علمی می دهد. مقام معظم رهبری از جمله افرادی هستند که برای برخی کتب تقریظ می نویسند. 0 30 عماد لیست منتشر کرد. 1402/12/29 کتاب ۱۳۹۹ 9 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۳۹۹ مطالعه کردم 0 0 محمد امین حکمی لیست منتشر کرد. 1402/9/17 رمان (مناسب نوجوانان ۱۵ الی ۱۷ سال) 11 کتاب در این لیست سعی شده رمانهایی که برای قشر نوجوان و مشخصاً سن ۱۵ تا ۱۷ سال مناسب هستن معرفی بشه. 0 11 انسیه ارشی لیست منتشر کرد. 1402/5/29 کتابهای تقریظ شده رهبر انقلاب 32 کتاب هر چند وقت یکبار شاهد این هستیم که تقریظی از مقام معظم رهبری درباره کتابی رونمایی میشه که تا الان به ۶۶ تا رسیده. این حدودا ۳۲تاش. 3 33 نــادری لیست منتشر کرد. 1402/1/11 کتابهایی که در سال ۱۴۰۱ خوانده شد 56 کتاب تعداد کتابهایی که در سال قبل خواندم نسبت به سال قبلش تقریبا دوبرابر بود، این تصمیمی بود که در ابتدای سال ۱۴۰۱ گرفته بودم ولی قطعا کیفیت مطالعه ارجح به کمیتش است. 0 32