لیستهای کتاب فاطیما لیست منتشر کرد. 1404/4/20 پرسه در میان جُستارها 14 کتاب تقریباً دو سال پیش بود که برای اولینبار یک جستار خوندم. اگر به خودم برگردم از نشر اطراف بود که والریا لوئیزلی نوشته. کنجکاویم برای خوندن یک کتاب بود که در مورد پرسه در شهر صحبت میکنه. چون من عاشق تمام پیوند ادبیات با شهرم. قاعدتاً خیلی این کتاب رو دوست داشتم و باعث شد سراغ بقیهٔ کتابهای لوئیزلی هم برم. اما علاوه بر این باز هم جستار خوندم. از نشر اطراف که هیچکدوم از چیزهایی که خودم پشیمونم نکردن. تابستون پارسال سراغ ایرانیها هم رفتم. دوتا مجموعهجستار از محمد طلوعی و کتاب مهزاد الیاسی که همین نوروز خوندم و خیلی دوستش داشتم. حالا خواستم یک لیست درست کنم و جستارهایی که خوندم و -چندتایی هم نخوندم، میخوام بخونم- رو یکجا بذارم تا شاید آدمهای دیگه هم دوست داشتند جستار بخونن. 0 9 فاطمه لیست منتشر کرد. 1404/2/19 کتابهای مطالعه شده در ۱۴۰۴ 7 کتاب این لیست مربوط به کتابهایی است که در سال ۱۴۰۴ خوانده و میخوانم. هدفم از این لیست این است که در پایان سال دچار سردرگمی در اینکه چه خواندهام نباشم... 0 19 فاطمه رفعت لیست منتشر کرد. 1403/12/14 جستار و شبه جستار 10 کتاب رابطه من با جستار ها هنوز مشخص نیس. هم به شدت دوست داشتنی و هم هم کسل کننده. ولی همیشه مشتاقم به خوندن یه دونه جدیدش. انگار جستار ها قالب آزادتری برای بیان یه مطلب دارن و همین کافیه برای ادامه این مسیر. شما هم بیاید گیر کنید تو این دوراهی لذت بخش بین دوست داشتن و دوست نداشتنش 15 131 بهخوان لیست منتشر کرد. 1403/12/12 عیدی کتابی به انتخاب ناشران 86 کتاب در این لیست کتابهایی مناسب برای عیدیدادن در ایام بهار به انتخاب ناشران قرار گرفته است. ناشرانی که در ساختن این لیست همکاری داشتهاند: خانوادۀ چشمه، نیلوفر، نشرنو، پارسه، برج، فانوس، آریاناقلم، مان کتاب، اطراف و هوپا 30 88 emir hafez لیست منتشر کرد. 1403/11/14 ناداستان 55 کتاب لیست کتاب های ناداستانی که خوانده یا میخوام بخونم 0 24 نشر اطراف لیست منتشر کرد. 1402/5/24 جستارهای روایی اطراف 9 کتاب نشر اطراف با هدف معرفی ژانرهای نگارشی مختلفی که از لحاظ ساختار یا مضمون راهی به روایت دارند، مجموعههای گوناگونی را طراحی و تهیه کرده که مجموعهی «جستار روایی» یکی از آنهاست. خواندن بهترین نمونههای هر ژانر نوشتاری میتواند آشنایی ما با آن را به تجربهای پربار و خوشایند مبدل کند. به همین دلیل در مجموعهی «جستار روایی» آثار نویسندگان شاخص این ژانر را که پیشینهی فرهنگی متفاوتی دارند به علاقهمندان ارائه دادهایم و در هر کتاب کوشیدهایم مخاطب را با سبک نوشتاری و صدای منحصربهفرد یک جستارنویس برجسته آشنا کنیم. 0 38 نیکتا خرامان لیست منتشر کرد. 1401/12/19 کتابهایی که روزگاری نجاتم دادند. 9 کتاب این لیست شبیه قایق نجاتیست که وقتی درونم طوفانی و بارانی بوده؛ حتی برای لحظهای روشن و رهایم کرده است. از طرف دیگر گاهی نوشتههای نویسنده آنقدر به "تو" نزدیک است که میخواهی بغلش کنی :* و یکی از رفقایش باشی، مثل "اگر به خودم برگردم" برای من. :)) 0 52 کیارش وفایی لیست منتشر کرد. 1401/10/4 شش جیم ✏️🎧🗞️ 6 کتاب ر ا و ی 👣 0 33