نظرها (6)
1403/12/14
1.9k
یه تجربه جالبی در مورد جستار کسب کردم که به ذهنم رسید اینجا به اشتراک بگذارم. چند وقتی هست من در محیط کارم مسئول پدیده ای به اسم «کتاب ماه» هستم. اجمالش اینه که به همکارا ماهی یه کتاب رایگان میدیم. من کل کتاب های این دوره رو کتاب های روایی و بیشتر هم جستارهای روایی انتخاب کردم. نکته جالبی که وجود داره آدم ها خیلی نگاهشون به اینکه کدوم جستار جذابه متفاوته. مثلا از کتاب این هم مثالی دیگر، به نظر من ضعیف ترین جستارش لحظات فدرری بود. اما یکی از همکارا بازخورد داد که به نظرم اون از همه ش جالب تر بود. یعنی فارغ از اینکه یک عده کلا نمیپسندند و یک عده خیلی میپسندن، بین دسته دوم اینکه چه جستاری مورد پسند هست اخلاف سلیقه خیلی بالاست. یادمه سر کتاب دیدار اتفاقی با دوست خیالی هم با یکی از کاربرای بهخوان همین بحث پیش اومد. خلاصه که نمیدونم. جالبه.
آره دقیقا همینطوره امروز که برای کتاب "نزدیک ایده" تقریبا به همین رسیدم. 9 تا جستار بود که به نظر من 2 تاش عالی بود ولی در کل به نظرم کاملا سلیقه ای اومد.انگار یه جرقه هایی تو هر جستار هست که هر چی به تجربه شخصی نزدیک تر باشه یا درون آدمو قلقلک بده بیشتر توجه جلب میشه بهش و برا همین خیلی سلیقه ایه مرسی از اشتراک تجربتون.
فاطمه رفعت