لیستهای کتاب -اخگر لیست منتشر کرد. 6 روز پیش کتابهای تابستون ۱۴۰۴⭐ 40 کتاب کتابهایی که توی تابستون ۱۴۰۴ مطالعه کردم:) 0 19 آرتمیس لیست منتشر کرد. 1404/6/14 - 11:55 《غرب زدگی شیرین》 12 کتاب در طی سالیان سال جوری به ایران و ایرانی تلقین شده که به اندازه کافی خوب نیست، کاری که میکنه به پای اروپا و اروپایی ها نمیرسه، هر کاری ما ایرانی ها میکنیم خوبه نیست اما اونها بی نقص هستن،ما هم به اندازه اونها و چه بسا بیشتر خوب هستیم. بچه ها من نمیگم فقط کتاب ایرانی بخونید، من می گم کتاب ایرانی هم بخونید. (راستی برای خرید کتاب انتقام به همراه امضا نویسنده، به این آیدی در روبیکا پیام بدید @Leah__91) 2 29 Marnie لیست منتشر کرد. 1404/6/11 - 11:41 پسا آخرالزمانی 9 کتاب دنیا در آتش نابودی فرو رفته، شهرها به ویرانهای خاموش تبدیل شدهاند و زمین زیر سایهی تشعشعات میسوزد. انسانهای بازمانده در میان خرابهها سرگردانند و موجودات فراانسانی، زادهی رادیواکتیو، هر گوشه کمین کردهاند. اگر به دنبال داستانهایی تاریک، پرهیجان ، سرشار از بقا و علمی-تخیری در جهانی نابودشده هستی، این لیست کاملا مناسب توعه! 0 7 ;Mason لیست منتشر کرد. 1404/6/3 - 13:36 پدیدآورندگان ایرانی 30 کتاب کتاب های زیبایی که از نویسندگان ایرانی، سرزمین عزیزمون، خوندم و یا در حال خوندنم یا در آینده خواهم خواند!🍃🤍 کتاب های تالیفی و پدیدآوران ایرانی، واقعا نیازمند دیده شدن، شنیده شدن و خونده شدن هستن؛ و این چه زمانی تحقق پیدا میکنه؟ زمانی که ما در این راه قدم برداریم و صدای اونها باشیم. نقد های به جا داشته باشیم تا بتونن رشد بکنن و نقاط قوت جدیدی رو پدیدار کنن. کتاب های تالیفی به کمک ما زیاد و زیادتر، نویسنده های پرشورتر و قدرتمندتر رو پدیدار میکنه. 3 164 وایولت لیست منتشر کرد. 1404/3/2 - 17:05 چند کتاب تخیلی ایرانی 11 کتاب معمولا فقط کتابای تخیلی خارجی رو میخونیم.... چرا خودمون رو دست کم میگیریم؟؟؟:)) چندتا کتاب تخیلی از نویسنده های هم وطن...با افتخار همه آنان از خدایان بودند: برای کسایی که فانتزی تاریک، افسانه و قصه های اساطیری رو دوست دارن و عاشق حماسه و تاریخ تخیلی هستن.... مجموعه میدگارد: سفری به دنیای پریان با پسری نیمه پری به نام آریا......علاقه مندان فانتزی، عاشقانه و ماجراجویی از دستش ندن مجموعه سقوط مرگبار: برای علاقه مندان به قصه های آخر الزمانی تکنولوژیک(رباتی) یه کتاب دارک و گنگ و پر از معما از دید شخصیتی نیمه ربات مجموعه وب گرد: برای علاقه مندان ژانر علمی تخیلی... یه زندگی دانشجویی غیرعادی و پر از استرس و چالش...با شخصیت هایی که همه نیمه ربات هستن مجموعه جوینده: یه آخرالزمانی از نوع جنگ با جهش یافته ها....با چاشنی سفر و عاشقانه های دلنشین... 36 160 زهرا هژبری:) لیست منتشر کرد. 1404/2/15 - 05:28 ادبیات ایران، سال ۱۴۰۴ 19 کتاب فکر میکنم امسال، سال کتابای ایرانی عه انشالله که این لیست تا 50 کتاب برسه هر کتابی خونده شد به لیست اضافه میشه* 1 39 Melodi لیست منتشر کرد. 1404/2/6 - 18:01 بهترین کتابهایی که خوندم 16 کتاب این کتابها شما را از دنیای خودتون جدا میکنه و به دنیای خودش میبره شما میتونید با خوندن این کتابها در دنیای دیگر سفر کنید و لذتی که من از این کتابها بردم رو شما هم ببرید این کتابها بهترین هستند (این لیست ویرایش می شود ) 0 17