لیست‌های کتاب

تئوری انتخاب؛ درآمدی بر روانشناسی امیدبازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدتآبنبات هل دار

کتاب‌هایی که شروعشون کردم اما به آخر نرسوندمشون!

7 کتاب

میشه گفت برای رها کردن هرکدوم دلیلی داشتم. تئوری انتخاب کتاب مفصلی بود که با ذوق تمام می‌خوندمش اما اصلا نمی‌شد و نباید یکباره تمومش می‌کردم. یه مدت همچنان باز موند و از یه جایی به بعد دیگه نخوندمش. خیلی دوسش دارم و سعی می‌کنم در یه فرصت مناسب و پیوسته حتما بخونمش. بازی بلند مدت وقتی این کتاب رو شروع کردم دلیل خیلی خوبی برای خوندنش داشتم و تا نصفش پیش رفتم، اما یهو اون دلیل رو انگار گم کردم و دیگه ادامه ندادمش. این یکی هم کتابیه که شاید یه روز برم سراغش. متن خوب و روانی داشت و درکش می‌کردم. آبنبات هل دار خیلی مشتاق بودم و قصد داشتم همه جلدهای آبنبات رو بخونم اما کلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. تو لیست کتابام موند که شاید خوندنش مختص موقعیت خاصی باشه برام، اما نتونستم با ذوق ادامه بدم و به خودم فشار نیاوردم که تمومش کنم. فکر نمی‌کنم دیگه برم سراغ کتاب‌های آبنبات. کتاب کوچک هوگا این یکی رو طی یه تصمیم آنی و با خوندن چندتا نظر مثبت شروع کردم. اما از یه جایی به بعد هرجمله‌اش برام مثل جمله قبلی بود. انگار محتوای کتاب برام بی‌معنی شد و دیگه قانع نمی‌شدم ادامه بدمش. سلام بر ابراهیم ۲ کتاب سلام بر ابراهیم ۱ رو با ذوق خوندم. وقتی سراغ کتاب دومی رفتم، انگار به این نتیجه رسیده باشم که کتاب اول حق مطلب رو به اندازه کافی ادا کرده، ترجیح دادم همین زمان رو روی کتاب‌های دیگه‌ای از ژانر دفاع مقدس بذارم. مجموعه دفتر خاطرات بچه لاغر مردنی هم... به قول آیدا:«دیگه سنم از اینا گذشته»🫡😂 با اینکه بازم می‌تونستم از لابلای دیالوگ‌ها یه چیزایی بردارم و اوایل مشتاق بودم بخونمش، اما به زور یکم ادامه دادم و بعد ولش کردم. گزارش یک آدم‌ربایی این کتاب رو از دسته‌بندی کارآگاهی_جنایی کتابخونه، رندوم از قفسه کتابا برداشتم. این ژانر رو همیشه دوست داشتم و با ذوق کتاب رو باز کردم اما نفسم برید تا یکم پیش رفت! همون موقع خیلی بنظرم ثقیل و نچسب اومد و ولش کردم. فکر کنم کتاب‌های نصفه و نیمه بیشتری داشتم ولی تا الان همینا رو یادمه. امیدوارم این لیست شلوغ نشه دیگه.

آبنبات هل داربینوایانپنج زبان عشق

چالش ۳۲ حرف ۳۲ کتاب

32 کتاب

📚به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی📚 چالش ۳۲ حرف، ۳۲ كتاب تو اين چالش بايد از هرحرف الفباى فارسى، اسم يك كتابى كه خونديم رو بنويسم. يعنى بايد اسم اون كتاب، با اون حرف شروع بشه. وقتی این چالش رو دیدم هم برام جذاب و هیجان انگیز بود و هم با خودم فکر کردم کار خیلی سختیه. چون بعضی از حروف خیلی کم استفاده هستند، دیگه چه برسه اسم کتاب بخوای باهاشون پیدا کنی. ولی باز چون من کلا خیلی عاشق این مدل چالش ها هستم، گفتم بذار لیست کتابایی که خوندم رو چک کنم ببینم از چندتا حروف تا حالا کتاب خوندم. وقتی دیدم تقریبا از بیشتر دو سوم از حروف الفبا کتاب خونده بودم بیشتر مشتاق به شرکت توی چالش شدم. بعد رفتم سراغ لیست کتابایی که دوست داشتم در آینده بخونم. هم لیست "بهخوان" رو چک کردم و هم لیست "کست باکس" رو. و خیلی جالب بود که تقریبا بیشتر حروف باقیمونده رو توی این دوتا لیستم داشتم. و فقط سه تا حرف بود که براشون کتابی پیدا نکردم. و اون سه تا حرف انواع دیگه حرف "ز" بودن😐😐 یعنی "ذ" ، "ض" و "ظ". واقعا چرا ما باید این همه "ز" داشته باشیم؟🥴 خلاصه بالاخره کتابای مربوطه رو هم پیدا کردم و لیستم رو تکمیل کردم😁 👈و لیست کتاب‌های چالش من👉 آ: آبنبات هل دار ب: بینوایان پ: پنج زبان عشق ت: تئوری انتخاب ث: ثروتمندترین مرد بابل ج: جین ایر چ: چشم هایش ح: حجره پریا خ: خاطرات سفیر د: دا ذ: ذهن زیبا ر: راهنمای کامل تربیت کودک ز: زنان کوچک ژ: ژنرال در هزار تویِ خود س: سینوهه ش: شیرین ص: صبحانه در تیفانی ض: ضیافت ط: طعم شیرین خدا ظ: ظلمت آشکار ع: عقاب های تپه شصت غ: غواص ها بوی نعنا می‌دهند ف: فرزندان ایرانیم ق: قورباغه ات را قورت بده ک: کشتی پهلو گرفته گ: گردان قاطرچی ها ل: لم یزرع م: من دیگر ما ن: نجواگر و: والدین سمی ه: هنر ظریف بیخیالی ی: یاسمین