لیستهای کتاب گمشده در الف هیم. لیست منتشر کرد. 7 روز پیش اشک های کاغذی.. 17 کتاب این لیست شامل کتابای هستش که اشکم با خوندنشون در اومد و واقعا جز بهترین کتابای زندگیم بودن برای خوندن! (در آینده آپدیت میشه.) 0 13 Negar لیست منتشر کرد. 1404/4/16 کتاب هایی که در 1403 خواندم؛ 45 کتاب عاشق تک تک صفحاتشونم:) 0 3 -نازنین لیست منتشر کرد. 1404/4/10 لیست کتاب های تابستون من 18 کتاب آوای پرندگان و خنکای نسیم، در روزهای تابستان به یادمان میآورد که جهان هنوز زیباست. خب سلام... این اولین لیست منه و هیچ ایده ای نداشتم و این لیست زیادی لوسه ولی خب قول میدم دفعه بعد لیست خلاقانه تری براتون بسازم. 0 1 دخترک تنها لیست منتشر کرد. 1404/4/3 کتابای غمگین مورد علاقم 10 کتاب اگه کتابای غمگین کننده رو دوست داری فکر میکنم حتما از اینا خوشت میاد. 0 1 سما لیست منتشر کرد. 1404/4/1 کتابای تابستون 17 کتاب کتاب های تابستون قلمرو بخش اول✔️ قلمرو بخش دوم✔️ چرخه زاغ ها✔️ 1 20 Nazy لیست منتشر کرد. 1404/3/27 تابستون کتابی✨😭 28 کتاب این کتاب ها کتاب های تابستونمه اگر خدا بخواد و جیب محترم یاری کنه😂(نصفشونو خریدم خداروشکر) 7 21 Negar لیست منتشر کرد. 1404/2/27 زیبایی با طعم غم.:) 9 کتاب زیباترین کتاب های غم انگیزم> 0 6 Melodi لیست منتشر کرد. 1404/2/6 کتابهایی که قرار نیست هیچ وقت بخونم 6 کتاب من این کتابها را قرار نیست هیچ وقت بخونم چون که ژانرشون رو دوست ندارم این کتابها از نظر من اصلاً کتابهای خوبی نیستند 4 3 زهرا لیست منتشر کرد. 1403/12/4 کتاب هایی که سال ۱۴۰۳ خواندم 17 کتاب بیا باهم بخونیم 1 4