زهرا کیان منش زهرا کیان منش دنبال کردن @zkm1382 22 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(38 کتاب)498امتیاز دنبال کردن دوست دارم مرا به اندازه همان روز اول دوست بداری 4یادداشت16امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 38 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 15 کتاب یادداشتها زهرا کیان منش 1403/12/18 دال دوست داشتن حسین وحدانی 3.8 39 کتابی که راه و رسم دوست داشتن هارو یاد میده... 0 7 زهرا کیان منش 1403/12/6 کتابخانه نیمه شب 3.7 29 فرقی نمیکنه چه حسرت ها یا آرزو هایی داری و در کدام جهان زندگی میکنی خودت تقدیر خودت رو رقم میزنی 0 4 زهرا کیان منش 1403/12/4 انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.9 59 یادت میده تو تنها نیتس چطور دوست پیدا کنی 0 3 زهرا کیان منش 1403/12/4 این کتاب برای شماست ووری لاینز 4.2 5 کتابی که حالت رو خوب میکنه ولبخند به لبت میاره 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز پایان چالش : 27 روز دیگر % 10 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها زهرا کیان منش کتاب هایی که سال ۱۴۰۳ خواندم 17 کتاب بیا باهم بخونیم 1 2 بریدههای کتاب زهرا کیان منش 1403/12/5 کتابخانه نیمه شب 3.7 29 صفحۀ 236 بازی ادامه داره تا وقتی که واقعاً تموم بشه. حتی اگه یه مهره سرباز روی صفحه باشه، هنوز بازی تموم نشده، اگه یکی از بازیکنها فقط به سرباز و شاه داشته باشه و بازیکن دوم تمام مهره هاش رو داشته باشه باز هم بازی هنوز ادامه داره. حتی اگه تو اون سرباز باشی که همه مون همینیم - باید این رو به خاطر بسپری که مهره سرباز جادویی ترین مهره شطرنجه ممکنه کوچیک و معمولی به نظر برسه اما این طور نیست؛ چون یه سرباز هیچ وقت فقط سرباز نیست مهره ایه که میتونه وزیر بشه تنها کاری که باید بکنی اینه که به راهت ادامه بدی و بری جلو خونه به خونه. وقتی هم به سمت دیگه برسی،هرقدرتی که بخواب بدست میاری. 0 1 زهرا کیان منش 1403/12/5 کتابخانه نیمه شب 3.7 29 صفحۀ 115 مهره محبوب من رخه؛ همون مهره ایه که همه فکر میکنن لازم نیست مراقبش باشن.خیلی صاف و صادقه.آدم حواسش رو جمع وزیر و فیل و اسب میکنه چون حرکت های مخفی و جالب میکنن، اما معمولا این رخه که غافلگیرت میکنه.اونی که صاف و صادقه هیچ وقت دقیقا چیزی نیست که نشون میده. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.