لیستهای کتاب choobin لیست منتشر کرد. 4 روز پیش کتاب های آخرالزمانی 32 کتاب شاید بشه گفت محبوب ترین موضوع در کتاب ها برای من مربوط میشه به کتاب های آخرالزمانی...چیزی که برام اینجور کتاب ها رو جذاب می کنه زیر و رو شدن دنیای آدماست...اینکه ملاک و معیار براری آدما تغییر می کنه...انگار یه دریچه باز میشه به سمت یه دنیای جدید...دنیایی که نمیتونی از از دنیای گذشته چیزی رو بهش یدک بکشی...تو این دنیای جدید یا وفق پیدا می کنی و قوی میشی یا می میری...نکته جذاب دیگه این جور داستانها برام سیر تغییر آدماست...اینکه دنیای جدید ، انتخاباشون و احساساتشون به اونا شخصیت جدیدی میده...و این فقط مربوط به خود اون آدمها نیست...گروه هم روی این آدم ها تاثیر به سزایی داره...چه بسیار آدمهایی که تو دسته خوب ها قرار می گرفتند و تغییر مثبت دارند و گذشته تاریکشون رو فراموش می کنند و چه آدمهایی که دنیای بدون قانون جدید اونا رو به آدمای جدیدی تبدیل می کنه...ازونجایی که خودم عاشق این ژانر هستم و همیشه دنبال کتاب های جدید این ژانر،خواستم یه لیست ازینجور کتاب ها آماده کنم و کم کم شروع به تکمیلش می کنم. در مورد خوب یا بد بودن کتابها نظری نمیدم چون سلیقه من معیار نیست ...فقط هم کتاب هایی که خودم خوندم نمی ذارم ...کتاب های توی لیستم رو هم میذارم .اکر کتابی درین زمینه می شناختید بگید که به این لیست اضافه کنم. 10 15 حامده بهجتی لیست منتشر کرد. 3 روز پیش وقتی به جای شما تصمیم میگیرند. 12 کتاب کتابهایی که در دورانی تعریف میشوند که بشر به مرحله ای از پیشرفت رسیده که میتونه برای افراد جامعه خودش تصمیم گیرنده باشه . که البته این موضوع همیشه مخالفانی داره و اون جامعه را به چالش میکشه. این لیست میتونه ادامه داشته باشه. 0 0 ناصر حافظی مطلق لیست منتشر کرد. 1402/6/23 ادبیات علمیتخیلی 30 کتاب برگزیدهها ادبیات گمانهزن بیانتها است. شاید لیست پیشنهادی در حوزه علمیتخیلی بتواند مسبب علاقمندی بیشتر به ادبیات ژانری بشود. این لیست بهمرور زمان کاملتر خواهد شد. 4 13 MR لیست منتشر کرد. 1403/11/21 علمی تخیلی نرم 31 کتاب علمی تخیلی یک ژانر بسیار متنوع است که به ژانرها و زیرشاخه های مختلف تقسیم می شود.در این لیست به علمی تخیلی نرم اشاره می کنیم. علمی تخیلی نرم یا "soft science fiction" به ژانری از علمی تخیلی اشاره دارد که به جای تمرکز بر جزئیات علمی و فناوریهای دقیق، بیشتر به موضوعات اجتماعی، روانشناختی، و انسانی پرداخته و تمرکز دارد. در این نوع داستانها، علم و فناوری بیشتر به عنوان زمینهای برای داستان و تحلیل شخصیتها و فرهنگها به کار میروند. موضوعات مختلفی مانند تعاملات اجتماعی، فلسفی، و روانشناسی افراد و جوامع، سفر در زمان، و دنیاهای موازی معمولاً در این داستانها مورد بررسی قرار میگیرند. 0 5 مینا خالقی لیست منتشر کرد. 1403/12/26 ۱۴۰۳ 33 کتاب کتاب هایی که امسال خوندم 1 8 امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/5/14 کم حجم ۱ 49 کتاب مدتی بود بخاطره گرفتاری و کم بود وقت دنبال لیستی بودم از کتابای کم حجمی که بشه هرکدوم رو چند روزه تموم کرد، البته نه بخاطر اینکه هرچیزی بخونم و چوب خط پر کنم که ی چیزی خونده باشم، بلکه انقدر خوب باشن که تا مدتی ادمو درگیر داستانشون بکنن ، این لیست با وسواس انتخاب کردم و هرکدوم اکثرا حجمشون زیر ۳۵۰ صفحه اس و اکثرا ۴ ستاره تو گودریدز از مخاطبا گرفتن و روان و گیرا روایت شدن 18 129 Bahar لیست منتشر کرد. 1403/2/25 سفری در۱۴۰۳🤌🏻💚 43 کتاب کتاب هایی که تو ۴۰۳ خوندممم✨️ البته تا الان😂🥺 0 35 امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/1/2 کتاب های برای خواندن در آینده ۲ 98 کتاب این لیست دوم از بهترین جالب ترین و جذاب ترین کتاب های هست که برای خواندن در آینده ای نزدیک در نظر گرفتم 2 59 ناصر حافظی مطلق لیست منتشر کرد. 1402/11/8 آرمانشهر و پادآرمانشهر 19 کتاب Utopia and Dystopia 2 89