لیستهای کتاب لونا لیست منتشر کرد. 1403/12/27 کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام:) 38 کتاب اواخر خرداد با برنامه خوب "بهخوان"آشنا شده ام و همین آشنایی موجب انس بیشتر من با کتاب ها شد خوشحالم که با بهخوان آشنا شدم و با کلی انسان های خردمند و با شخصیت همکلام شدم و تبادل نظر کردم. 0 5 هآرو لیست منتشر کرد. 1403/6/10 کتاب های جنایی که نباید از دست داد 22 کتاب توی این لیست سعی کردم کتاب های جنایی که از نظر خودم یا اطرافیان ارزش خوندن دارن رو معرفی کنم. خوشحال میشم اگه کتاب دیگه ایی در نظر دارید بهم بگید. 0 20 Narges لیست منتشر کرد. 1403/12/23 جنایی طور🩸☠️ 14 کتاب متخصص کتابای جنایی؟ خب معلومه"فریدا مک فادن"☠️ 0 0 حانیه لیست منتشر کرد. 1403/11/26 کتابهای ۱۴۰۳ 29 کتاب الان که این لیستو درست میکنم بهمنماهه، ولی فکر میکنم زمان خوبی باشه برای مرور کتابایی که تو سال ۱۴۰۳ خوندم انتخاب بهترین کتاب واقعا سخت و غیرممکنه، اما موردعلاقههام اژدهاسوار، سفر به انتهای دنیا، بیخانمان، هریپاتر و شاهزاده دورگه، بارتیمیوس و دروازه پتولومی، تحت تعقیبها و بیهوشی بود با این حال فکر میکنم سال پرباری نبود و کتاب کم خوندم :( 0 3 بارون لیست منتشر کرد. 1403/9/28 حقیقتا واو.. 10 کتاب بهترین کتابهایی که خوندم . 0 5 ʚ𝓝𝓸𝓻𝓪ɞ لیست منتشر کرد. 1403/12/3 کتابهایی را که خواهم خواند نه فورا اما حتما. 28 کتاب 0 3 مهدیس لیست منتشر کرد. 1403/12/1 مورد علاقه جنایی خوان ها 11 کتاب من عاشق کتاب های جنایی ام اینا چند تا از کتاب های قشنگی هستن ک خوندم و دوستشون داشتم امیدوارم ک شما هم خوشتون بیاد 0 3 Ahoura لیست منتشر کرد. 1403/3/1 کارآگاهی بدون آگاهی 26 کتاب کتابهای جنایی همیشه از موردعلاقههام بودن، صرفا چون نیاز دارم در موردشون خوب فکر کنم. هرکلمه رو آنالیز کنم و هر رفتار هر شخص رو در نظر بگیرم. و آره، اینا بین همه اونهایی که خوندم بهترینن. 6 30 melika.R لیست منتشر کرد. 1403/3/11 لیست کتاب های مورد علاقم 23 کتاب کتاب هایی که با داستان جذابشون شما رو به درون کتاب نفوذ میدن با توجه به علاقم رتبه بندی کردم:) 5 24 Fatemeh Dargahi لیست منتشر کرد. 1403/1/1 مطالعه ۱۴۰۳🌿 6 کتاب 🤍🎐 0 10 طناز اختری لیست منتشر کرد. 1403/8/15 کتاب جنایی معمایی 19 کتاب اگر کتاب های معمایی جنایی که درام و روانشناختی انسان هم ضمیمه شده علاقه مندین،این کتاب ها رو پیشنهاد می کنم. 0 2 ℱ𝒶𝓉ℯ𝓂ℯ لیست منتشر کرد. 1403/5/20 -آناتومی تـرس به سبک زنان 19 کتاب -به نام وجودی که وجودم ز وجودش بوجود آمده است💛🌻 ⋅فریدا مک فادن آموزگار خدمتکار راز خدمتکار هرگز دروغ نگو بخش دی در قفل شده یادت هست؟ پسر خوب دوست پسر مزاحم نشو یکی پس از دیگری و... ⋅لوسی فولی لیست مهمانان مهمانی شکار آپارتمانی در پاریس و... ⋅هالی جکسون راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب دخترخوب خون بد خوب مثل مرده ها بازی قتل پنج بازمانده و... 0 9 پینکی💕 لیست منتشر کرد. 1402/12/23 بهترین جنایی ها از نظر من👌🏻✨️ 7 کتاب پایانشون رو نمیتونی حدس بزنی👀 0 15 Fatima لیست منتشر کرد. 1403/3/25 کتاب های خوانده شده توسط منِ آینده 13 کتاب جنایی<🩸🔪> 0 12 niayesh لیست منتشر کرد. 1403/3/29 بهترین کتاب های جنایی و هیجان انگیز 6 کتاب . 0 3