𝔑ℭ 𝔑ℭ دنبال کردن @sence عضویتتیر 1404 9 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست اعظم(202 کتاب)1047امتیاز دنبال کردن6یادداشت82امتیاز3لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 202 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 30 کتاب یادداشتها 𝔑ℭ 1404/6/22 - 01:37 سفر سیلکا: براساس داستانی واقعی از عشق و استقامت هدر موریس 4.4 11 از اعماق این کتاب فداکاری و امید میجوشد . زندگی که با مرگ عجین گشته و تنها توان گذراندن روزگار است که می تابد. تا اینکه یک روز شوق زنده ماندن و زندگی کردن جوانه میزند . جوهره عشق به قلبی سر سخت رسوخ میکند و می تپد و وجودش را در بر میگیرد. به یاد کسانی که زندگی را به سختی یافتند . بنشیند کنج دلتان مهر کتاب📚 0 1 𝔑ℭ 1404/5/6 - 10:47 پسر خوب فریدا مک فادن 4.2 11 کتابی که کمتر از یک روز به پایان برسه طبیعتاً پر کشش و جذاب نوشته شده . قلم فریدا واقعا گیرا است و نمیتونی کتاب رو زمین بزاری . تحلیل های روانشناختی خوبی داشت که معمولا تو آثار این نویسنده هست . لحظه به لحظه مدارک بیشتری برای اتهام ارائه میکنه اما خب میدونیم که داستان به اون صورت نیست ؛) نسبت به کتاب بخش دی و هرگز دروغ نگو ضعیف تر بود . ترجمه کتاب روان اما نوشتن نام اشخاص به جای همدیگه یا اشتباه و ترجمه نکردن بعضی لغات تاسف بار بود . به طور کلی معمایی روانشناختی خوب 0 5 𝔑ℭ 1404/4/21 - 23:05 اعلام یک قتل آگاتا کریستی 4.2 8 یکی از بهترین کتاب های آگاتا . جذاب و تا لحظه آخر هیجان انگیز . برای من قابل حدس بود شاید چون با سبک نوشتن و طرز تفکر نویسنده آشنا شدم . اما با این حال روند داستان و سرنخ ها و هوشمندی های به جای آگاتا باعث شد از این کتاب فوق العاده لذت ببرم. 0 6 𝔑ℭ 1404/4/18 - 17:54 به نجاتش میارزد 3.6 4 همان روند جلد یک حتی بدون اتفاقات عجیب و جذاب تکرار میشود و توصیفات اضافه زیاد دارد . دیالوگ های دیوانه وار شخصیت ها عجیب بود و نگاه جدیدی به مخاطب می داد . پرونده به راحتی حل شد و پیچیدگی خاصی نداشت . به طور کلی خوب بود . 0 5 𝔑ℭ 1404/4/14 - 10:46 به کشتنش می ارزد پیتر سوانسون 3.5 12 برای لذت از بردن از این کتاب باید از زندگی در کنار قاتل و فهم افکار و منطقش لذت ببری . روند داستان از نظر من خوب بود و قلم نویسنده روان و جذاب . از یه جایی به بعد شاید بتونی داستان رو حدس بزنی اما فراز و فرود ها و چرخش های آنی قضایا اون رو به کتاب جنایی خوبی تبدیل کرده . 0 3 𝔑ℭ 1404/4/14 - 01:28 چشم الماس کیت کوئین 4.5 1 زیستن در کنار زنی که لقب بانوی مرگ را دارد و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات عجیب و غریبش لحظات به یاد ماندنی برایم داشت . قلم توانمند نویسنده احساسات میلا را به خوبی به تصویر میکشد و جاهای خالی داستان او را پر میکند . ایستادگی ، تلاش ، عشق ، ترس ، جدایی در کنار تمام مضامینی که از دل جنگ سر به در می آرند در این کتاب نهفته است . به خوبی میتوان ابعاد مختلف جنگ را شناخت و سختی هایش را درک کرد . برای دوست داران کتاب های جنگ جهانی جذاب است . 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها 𝔑ℭ 1404/7/2 - 22:20 ادبیات ضد جنگ 10 کتاب کتاب هایی از جنگ های جهانی 📚 از نظر من دختری با کت آبی و تمام نورهایی که نمیتوانیم ببینیم به نسبت بقیه ضعیف تر بودن . 13 111 𝔑ℭ 1404/4/23 - 14:57 جنایی هیجان انگیز 8 کتاب اگر در کنار جنایت مقداری ادرنالین هم می خواهید ؛) 0 5 𝔑ℭ 1404/4/12 - 15:53 فهرست جنایی آگاتا کریستی 38 کتاب کتاب های خوانده شده از ملکه جنایی 0 4 بریدههای کتاب نمایش همه 𝔑ℭ 1404/6/18 - 14:01 رنج های ورتر جوان یوهان ولفگانگ فون گوته 4.0 74 صفحۀ 107 قلبی که تنها مایه غرور من ، و یگانه سرچشمه همه چیز است . سرچشمه نیرو ، شادابی ، نیز همه شوربختی ها هم . هر آن دانشی که من دارم برای هر کس دیگر هم آموختنی است . ولی قلبم مال خودم تنهاست . 0 3 𝔑ℭ 1404/6/2 - 17:25 سایه باد کارلوس روئیس ثافون 4.4 93 صفحۀ 443 گاهی ما فکر میکنیم که مردم بلیت های بخت آزمایی هستن ، به وجود اومدن که به احمقانه ترین رویاهای ما تحقق ببخشن. 0 4 𝔑ℭ 1404/4/30 - 01:32 پیش از آنکه قهوه ات سرد شود 2 توشیکازو کاواگوچی 3.8 16 صفحۀ 139 فصل ها در چرخه ای مداوم جریان دارند . زندگی نیز زمستان های سختی را پشت سر می گذارد . اما از پسِ هر زمستان ، بهاری است . 0 6 𝔑ℭ 1404/4/26 - 16:14 پرواز برفراز آشیانه ی فاخته کن کیزی 4.4 5 صفحۀ 115 این سو و آن سو هم اتفاقات بد دیگری رخ می دهد ، چیز های وحشتناک و احمقانه ای که آنقدر عجیب است که نمیتوان برایشان گریه کرد و آن قدر حقیقی است که نمیتوان به آنها خندید. 0 5 𝔑ℭ 1404/4/25 - 14:12 قبله کعبه زاد جلد 1 حامد کاشانی 4.7 5 صفحۀ 144 اهل بیت را باید آن چنان که بودند شناخت و عمل خود را با آنان تطبیق کرد ، نه اینکه سیره آنان را با رفتار خود تطبیق دهیم و برای توجیه تصمیم های خود به ناحق از سیره آنان نام ببریم . 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.